1. 2024.05.19. vasárnap, Ivó, Milán
  2. |
  3. 21 °C
  4. |

Eddig többen távoztak, mint amennyien érkeztek

Úgy tűnik, hogy gyökeres változáson megy keresztül a Tiszakécskei LC NB. II-es labdarúgó csapata, már ami a játékosok mozgását illeti. Már eddig is több játékos távozott, mint amennyi érkezett.

Eddig két felkészülési mérkőzést vívott a csapat, és ez alatt az idő alatt több, mint tíz játékos hívtak próbára. Azt még nem lehet tudni, hogy közülük kik lesznek azok, akik majd az elkövetkezendő bajnokságban a klubot erősítik. Az azonban már biztos, hogy eddig többen vannak olyanok, akik távoztak, mint amennyien érkeztek. Azt már korábban megírtuk, hogy Halasi Péter, Vachtler Csaba, Kiprich Dávid, Farkas Norbert, Farkas András, Végső Előd, Kiss Norbert, Biben Barnabás, Major Szabolcs, Vajda Botond távozott a csapattól. Úgy tűnik, hogy további játékosokkal nő ez a szám. A legutóbbi felkészülési mérkőzésen már nem volt jelen, Antal Botond és Gyurján Bence sem. Helyettük minden bizonnyal más játékosok fognak majd bekerülni a keretbe.

A próbajátékra hívott játékosok között vannak, ügyes, jól képzett labdarúgók, akik segíthetik majd a csapatot. Az eddigi, felkészülésben mutatott teljesítményük azt bizonyítja, hogy lehet rájuk számítani. Persze azt majd a szakmai stáb fogja eldönteni, hogy közülük kivel köt majd szerződést az egyesület. Úgy tűnik, hogy a tiszakécskei vezetés úgy gondolkodik, hogy inkább fiatalok jöjjenek Tiszakécskére, legalább is a próbajátékra érkezett játékosok korából erre lehet következtetni. Eddig mindössze négy játékos írt alá a klubhoz, mégpedig Torvund Alexander, Bekker Roland, Bencze Márk, és Prokop Rostislav. És most legújabban, a 32 éves Fodor Ferenc, aki szintén az ETO FC Győr játékosa volt, és a védelemben lehet majd rá számítani. A szakmai vezetésnek hamarosan dönteni kell arról, hogy az elkövetkezendő bajnokságban milyen kerettel vág majd neki a Tiszakécskei LC.

Az biztos, hogy szerdán 18 órai kezdettel újabb felkészülési mérkőzést játszik majd az egyesület, még pedig a Karcag NB. III-as csapata ellen. Minden bizonnyal Vas László vezetőedző ezúttal is több új labdarúgónak ad majd játék lehetőséget.