1. 2024.05.08. szerda, Mihály
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Márkafüggetlen autók találkoztak Tőserdőben

Hetedik alkalommal rendezték meg Lakitelek Tőserdőben a márkafüggetlen autók és motorok találkozóját, amelyre több száz gépjármű érkezett.

 

A Verdák a Tősben és Márkafüggetlen Garage közösen szervezték az autós és motoros találkozót. Az eseményen sok ezer látogató és több száz autó jelent meg, amely abszolút rekordlétszámnak minősül Lakiteleken.

A rendezvényre ellátogatók megcsodálhatták a különleges járműveket és az árusoktól autókhoz kapcsolódó termékeket vásárolhattak. Az autó- és motortulajdonosok kiváló közösségi eseményen vehették részt. A kisgyermekek se maradtak szórakozás nélkül, várták őket az ugrálóvárak.

Körmöczi Krisztián a Márkafüggetlen Garage tulajdonosa hetedik alkalommal rendezte meg az évnyitó autóstalálkozóját, amelynek helyszíne ezúttal Tőserdő volt. A Márkafüggetlen Garage követői nagyszámban vettek részt a találkozón.

Verebélyi Gábor szervező elmondta, hogy ez volt az eddigi legnagyobb volumenű ilyen találkozó a Tőserdőben. Ez viszont öt év kemény munkájának köszönhető. Az ország minden pontjából érkeztek autók és látogatók. A háttérzenét Dj Gary Germann biztosította. Hozzáfűzte, hogy érdemes követni a Verdák a Tősben facebook oldalt, hiszen a nyár folyamán több eseményre lehet számítani az érdeklődőknek, amely az alábbiak lesznek: II. Garage & Tunning & Lifestyle Márkafüggetlen Autós Találkozó, V. Amerikai Autók Találkozója és a IV. Márkafüggetlen Motoros Találkozó.