1. 2024.05.08. szerda, Mihály
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Távozik Kecskemétről Szuhodovszki Soma

Szuhodovszki Soma neve jól cseng a labdarúgást kedvelők számára. Az egyszeres válogatott játékos most egyesületet váltott. A Kecskeméti TE-ből a Debreceni VSC-hez távozott, még hozzá rekord összegért

.

A tiszakécskei szurkolók minden bizonnyal emlékeznek még arra, amikor is a 2019/2020-as bajnoki évben a Duna Aszfalt TLC színeiben játszott, az akkor még csak húsz éves labdarúgó. Már akkor látszott, hogy tehetséges játékosról van szó és ahogyan az lenni szokott, először az ETO FC Győr, majd pedig a Kecskeméti TE vitte el a tehetséges labdarúgót. Nem kétséges, hogy a játéka Szabó István vezetőedző irányítása alatt ért a csúcsra, hiszen már a válogatottban is bemutatkozhatott. Igaz, eddig csak egy alkalommal és rövid ideig, de akkor is rajta volt a címeres mez.

Szuhodovszki Somát, nagyon sajnálják a tiszakécskei drukkerek és a kecskeméti szurkolók is, hogy eltávozott a vármegyéből. Új csapathoz helyezte át székhelyét, mert a hírös város helyett, a cívis város csapatát erősíti, az információk szerint rekord összegért, amit eddig még nem hoztak nyilvánosságra. Ez viszont újabb lehetőséget jelent számára, hogy tovább fejlődjön és erősödjön.

Csak remélni lehet, hogy Szuhodvszki Soma ott is megtalálja majd a helyét és a számítását csak úgy, mint Tiszakécskén, és a Kecskeméti TE-nél, és hasznos tagja lesz majd a válogatottnak is.