1. 2024.05.04. szombat, Mónika, Flórián
  2. |
  3. 22 °C
  4. |

Együtt szórakoztak a tiszaalpári és izsáki nyugdíjasok

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Nyugdíjas Klub a hétvégén tartotta évzáró vacsoráját. A művelődési ház nagytermében műsorral is szórakoztatták a jelenlévőket.

 

Szilágyi Ferenc a klub tagja köszöntötte a meghívott vendégeket, közük az izsáki nyugdíjasokat és a helyi klub tagjait. Mint mondta az ilyen összejövetelek erősítik a barátságot a két klub között. A helyi és az izsáki nyugdíjasok között ugyanis évek óta jó barátság alakult ki. Meghívják egymást rendezvényeikre, hogy együtt tudjanak szórakozni. A mostani esttel szerették volna viszonozni az izsákiak kedvességét. Szilágyi Ferenc reményét fejezte ki, hogy ez sikerülni fog. A klub tagjai kis műsorral készültek, de az izsákiak sem érkeztek üres kézzel. A két helyi nyugdíjas klub, a Kádár Lajos, valamint a Baráti Kör elnökei virággal köszöntötték Kiss Jánosnét az egyesület vezetőjét. Az izsákiak is ajándékkal lepték meg Kiss Jánosnét.

A köszöntők után először az Árpád Fejedelem Nyugdíjas Klub tagja mutatták be magyaros ruhában táncukat, majd vers és furulyaszóló következett. Ez utóbbinál a jelenlévők együtt énekelhették a nótákat. Egy újabb vers után humoros jelenet következett Mariska és Juliska által. Ők a mai mobiltelefonos helyzetet mutatták be nyugdíjas szinten. Előadásukat nagy taps kísérte. Az izsáki klub tagjai indiánnak öltözve adták elő táncukat. A vacsora után köszöntötték a születésnapját ünneplő Bodor Ferencet, akit a hölgyek közül sokan fel is kérték táncolni. A jó hangulatról Szepesi István gondoskodott. A tombolasorsoláson sok értékes tárgyat sorsoltak ki.