1. 2024.04.28. vasárnap, Valéria
  2. |
  3. 21 °C
  4. |

Nem született gól a Tiszaalpár-Bugac mérkőzésen

A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában a Tiszaalpári SE a Bugac KSE-t fogadta. A Bugac tizenhat pontot gyűjtve a 11., míg a Tiszaalpár tizenkét ponttal a 14. helyen állt a találkozó előtt a tabellán.

 

A hazaiak szerették volna otthon tartani a három pontot, amihez le kellett volna győzniük a Bugacot. A csapatból többen is hiányoztak, így ez nem tűnt könnyű feladatnak. Az első izgalmat az jelentette, hogy egy jobb oldali bugaci támadás után a tizenhatoson belül történt egy szabálytalanság, amit a vendég szurkolók büntetőnek ítéltek, de a játékvezető nem ezen a véleményen volt. Mind a két csapatban sok volt a fiatal játékos, de ez csak néhány pontatlan átadásban mutatkozott meg. Küzdésben mind a két gárda oda tette magát, aminek következtében több alkalommal is a sípjába kellett fújnia Dienes Róbertnek. Az elő játékrészben a bugaciak uralták jobban a játékot, több veszélyes támadást is vezettek, aminek következtében Verebélyi Zoltánnak néhány alkalommal is bravúrral kellett védenie. A 25. percben például már elvetődött bal oldalra, de a lábával még hárítani tudta Bali-Hajagos Richárd lövését.

A második félidőben sem változott a játék képe. A vendégek veszélyesebben támadtak, a hazaiak pedig kontrákra építettek, és főleg Czingel Ferenc gyorsaságára számítottak. A bugaci védelem azonban jól biztosított, és gyakorlatilag Pertrovics Tamás kapusnak nem is volt védeni valója. Nem úgy a másik oldalon Verebélyinek, mert ebben a játékrészben is próbára tették tudását a bugaciak. A alpári hálóőr több alkalommal is jól jött ki az előre vágott labdákra, és Birkás Levente próbálkozását is hárítani tudta. A találkozó végén a tiszaalpáriak próbálkoztak még, de igazi átütőerő nem volt a támadásaikban, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Tiszaalpár SE–Bugac KSE 0-0

Tiszaalpár, vezette: Dienes Róbert (Horváth Attila Imre, Kohajda Árpád Béla).

Tiszaalpár: Verebélyi - Farkas I., Farkas L. (Magyar B. 46.), Fábián B., Patai E. (Patai K. 60.), Szabó K. (Freivolt 46.), Nemes, Csipak, Jámbor, Bársony (Horváth R. 86.), Czingel. Technikai vezető: Fábián Róbert.

Bugac: Petrovics T. - Árvai, Petrovics D., Tóth I., Bali-Hajagos (Erdélyi 46.), Deli, Gál (Seres 62.), Kertész, Kengyel (Fekete 78.), Petrovics, Birkás. Technikai vezető: Tóth Gábor.