1. 2024.04.26. péntek, Ervin
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Már nem Visinka Ede a Tiszakécskei LC edzője

A Tiszakécskei LC vezetősége november elsején felmentette az NB II.-es labdarúgó csapat vezetőedzőjét, Visinka Edét. Az új edző Kkausz László lett, aki a bajnokság végéig (plusz egy évig) irányítja a csapatot. A szakmai stábban más változás nem történt.

Tizennégy hónapig látta el a vezetőedzői feladatokat Visinka Ede. Tegnap viszont közös megegyezéssel felbontották a szerződését. – Aki erre a szakmára adja a fejét, annak tudnia kell, hogy ez benne van a pakliban, mondta Visinka Ede. – Nekem tiszta a lelkiismeretem, csodával határos módon benn tartottam a csapatot, az elmúlt bajnokságban. Próbáltunk szintet lépni, egy lépcsőt sikerült is. Azt gondolom, hogy tisztességesen dolgoztunk, az erőnléte jó volt a csapatnak, taktikailag is rendben volt minden, csak az eredményesség hiányzott. A sorsolás sem kedvezett az utóbbi időben, de azért nehéz mérkőzésekről hoztunk pontokat, hazai pályán pedig jobb csapatoktól kaptunk ki szerintem. A bajnokság utolsó fordulóiban a sorsolás kedvezőbb számunkra, abban bízom, hogy a klub el fogja érni a céljait. Szerettem Tiszakécskén dolgozni, szép kis utazás volt, élveztem az ittlétet. Azt gondolom, hogy korrektül sikerült elválnunk, nem volt semmiféle sárdobálás, tette hozzá a búcsúzó vezetőedző.

Visinka Ede elmondta még, hogy most egy kicsit szeretne pihenni, de továbbra is a labdarúgásban képzeli el az életét. Reméli, hogy van ebben a közegben olyan hírneve, hogy talál majd magának csapatot. A középmezőny elérését reális célnak látja a tiszakécskei csapatnak, de hogy hol fognak majd végezni, azt a jövő fogja megmondani.