3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2023.09.26. kedd, Jusztina
  2. |
  3. 26 °C
  4. |

Ajándék laptop a kitűnő tanulóknak

Az évtizedes hagyományt követve ismét laptopokkal jutalmazta a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő eredménnyel végző tanulóit Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa.

Hat tanuló zárta kitűnő bizonyítvánnyal az idei tanévet a Szentkirályi Általános Iskola nyolcadik évfolyamában: Ádám Dominik, Bimbó Ferenc, Hunyadi Miklós, Kókai-Szabó Gréta, Pusztai Márton és Szivás Luca. A diákok kimagasló teljesítményét Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa immár tizedik alkalommal honorálta ajándék laptopokkal. A tanév második felében bevezetett digitális tanrend is bizonyítja, hogy ezek az eszközök nem csak a kikapcsolódáshoz, de a tanuláshoz is elengedhetetlen segítséget nyújtanak az iskolásoknak.

Büszke vagyok rá, hogy már tíz éve minden tanév végén mosolyt csalhatunk a legjobban teljesítő szentkirályi diákok arcára. Idén bebizonyosodott, hogy mennyire fontos célt szolgálnak a számítástechnikai eszközök az oktatásban. Remélem, hogy a készülékek a későbbiekben is a diákok hasznára válnak, és hozzásegítik őket álmaik megvalósításához – mondta Balogh Levente.