1. 2024.04.26. péntek, Ervin
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Kiesett a Magyar Kupából a Tiszakécske

Már mindenki a hosszabbításra készült, amikor a Magyar Kupa mérkőzés, 93. percében lőtt góllal nyert az NB. I-es Kaposvár a Tiszakécske NB. II-es csapata ellen. A vendégek a 49. perctől, kiállítás miatt, tíz emberrel játszottak.

 

Duna Aszfalt Tiszakécske LFC–Kaposvári LKFT 0:1 (0:0)

Tiszakécske Városi Sportcentrum, 350 néző. Vezette: Ducsai József (7) (ifj. Varga Gábor, Berényi Ákos)

Tiszakécske: Molnár Márk – Oláh, Kardos, Preklet, Ludánszki – Kovács Dávid (Kocsis Gábor 56.), Durso, Kirchner (Zádori 81.), Tölgyesi (Fabio 46.)– Gréczi, Puskás. Vezetőedző: Simon Antal

Kaposvár: Slakta – Hadaró, Fodor (Tóth Gergely 46.), Szabó Alex, Vachtler – Borbély, Vojnovic (Szakály 21.), Bíró, Nagy Krisztián (Yakymiv 63.) – Poplatnik, Nagy Richárd. Vezetőedző: Disztl László

Gólszerző: Nagy Richárd 0-1 93. Kiállítva: Bíró ütésért 49.

Simon Antal: Már abban gondolkodtunk, hogyan alakítjuk át a csapatot a hosszabbításra, amikor kaptuk a gólt. Ennek ellenére azt hiszem, hogy egy első osztályú csapattal felvettük a versenyt.

Disztl László: Jól reagáltunk arra, hogy emberhátrányba kerültünk, veszélyes támadásokat is vezettünk. Reménykedtünk abban, hogy sikerül gólt lőni, mert tíz emberrel nem akartunk nekimenni a hosszabbításnak. Szerencsére ez az utolsó pillanatban sikerült.