1. 2024.04.26. péntek, Ervin
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Döntetlent játszott a Tiszakécske

A Merkantil Bank Liga NB II-es labdarúgó bajnokság 29. fordulójában a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE csapata a Siófokot fogadta. A vendégek már 2:0-ra vezettek, de a hazaiak még az első félidőben kiegyenlítettek. A második félidőben már nem esett több gól, így maradt a 2:2.

 

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE–BFC Siófok 2:2 (2:2)

Tiszakécske, 600 néző.

Vezette: Nazsa Tamás (Varga Zsolt, Márkus Tamás)

Tiszakécske: Molnár M. – Sirokmán, Kardos, Ludánszki, Sváb – Gréczi, Kocsis, Horváth Adrián. - (Szabó L. 10.), Kirchner – Károly (Tölgyesi 73. -), Csáki (Batizi-Pócsi 53.).

Vezetőedző: Szabó István

Siófok: Molnár P. – Kiss, Izing, Lorentz (Gál 46.), Jánvári –Horváth Attila (Réti 60.), Szakály (Zamostny - 82.), Medgyes, Horváth A., Magasföldi – Horváth P. Balogh B(Réti - 60.)

Vezetőedző: Mihalecz István

Gólszerző: Horváth P. 0:1 (12.), Balogh 0:2 (29.), Kirchner 35., 1:2, Kirchner 2:2 (40.)

Szabó István: Kényszerűségből Csáki játszott centert, mert Batizi-Pócsi nem volt még teljesen egészséges, így nem ő kezdett. Forma 1-es nyelven, nagyon beragadtunk a játék elején. A Siófok okosabban futballozott, mint mi, de megmutattuk, hogy nem csak szépítettünk, de ki is egyenlítettünk, és meg is fordíthattuk volna a mérkőzést, mert két kapufát is szereztünk. Összességében azt mondhatom, hogy igazságos a döntetlen. Az ellenfelünknek több olyan játékosa is volt, akiknek első osztálybeli múltja van. A közönség fantasztikusan biztatott bennünket, ez is hozzájárult ahhoz, hogy ilyen eredmény született. Nem nagyon szeretem, ha hazai pályán döntetlent érünk el, de azt hiszem, hogy ez most egy győzelemmel ért fel. 2:0 után mindenki azt gondolta, hogy padlón vagyunk, de megmutattuk, hogyan tudunk küzdeni, a céljainkért. Természetesen kielemezzük majd a találkozót. Most nagyon jól jön a két hét szünet, mert látszik, hogy a csapat a sorozat terhelésben elfáradt. Örülök annak, hogy visszatért Batizi-Pócsi. Az elkövetkezendő két hétben további játékosok fognak felépülni. Sajnos Horváth Adrián megsérült, de azért van ilyen nagy keretünk, hogy mindenki tudjon bizonyítani.

Mihalecz István: A mérkőzés kilencven percéből hetven percet mi uraltuk a játékot. Teljesen megérdemelt volt a vezetésünk. Sokat léptünk előre a mai mérkőzésen. A legnagyobb problémánk továbbra is az, hogy a semmiből vagyunk összehozni egy döntetlent.