1. 2024.07.27. szombat, Olga
  2. |
  3. 29 °C
  4. |

Lakiteleki modell a legjobbak között

Egy országos kereskedelmi csatornán a következő magyarországi top modellt keresték egy verseny keretein belül. A műsornak lakiteleki kötődése is van, hiszen Csordás Cintia majdnem a döntőig menetelt, amelyet hétről hétre követhettek végig a tévénézők.

 

- Hogyan jutott tudomásodra a Next Top Model Hungary? Miért jelentkeztél a versenyre?

- A csatornától telefonon kerestek fel, hogy érdekel-e ez a verseny. Nagyon megőrültem, mert jó lehetőségeket láttam benne.

- Szereplés közben, hogyan érezted magad?

- A villában lévő vitázások lelkileg lehúztak és nem bírtam a versenyre fókuszálni száz százalékosan. A tévés szereplést azonban élveztem, a civakodások ellenére is, hiszen imádom a kamerát. Nagyon fontos volt számomra az is, hogy emberként tértem be a villába és úgy is akartam távozni. Úgy gondolom sikerült is.

- Tartod-e a kapcsolatot valakivel? A műsor alatt alakult-e ki valódi barátság?

- Mind a tizenhat versenyző tartja a kapcsolatot egy instagram csoporton keresztül. Szoros kapcsolatban Gabival maradtam, még villán kívül is. Nagyon sokat beszélünk, sajnos Angliában él és nem bírunk mindennap találkozni, de ha Pesten van, mindig próbálunk. Még két lánnyal, Jávori Lilivel és Nikivel is nagyon sokat beszélek.

- Elégedett vagy a versenyben elért eredményeddel? Milyen célokkal vágtál neki a kihívásnak?

- Elégedett vagyok a teljesítményemmel, viszont úgy érzem sokkal több van bennem, amit nem bírtam megmutatni a sok dráma miatt. Őszintén mondom, megnyerni mentem a versenyt, viszont úgy fogtam fel, ha nem is nyerek akkor legalább hátha felfigyelnek rám nagyobb márkák is a TV képernyőjén.

- A műsor hatására kaptál e lehetőségeket a modell szakmában?

- Azóta sok felkéréssel kerestek fel. Nagy örömmel tölt el, hogy legalább jobban beindultak a modell munkáim, hiszen imádom csinálni.

- Utólag jó döntésnek gondolod a jelentkezésed?

- Sokat gondolkoztam rajta, hogy megbántam-e a versenybe való jelentkezésem, de a sok negatív élmény ellenére is próbálok csak a pozitívra emlékezni. Ha nem jelentkeztem volna, akkor soha nem találkozok ilyen extrém feladatokkal. Erősebb lettem minden perctől, amit a villában töltöttem el.

- Lelkileg milyen hatással volt ez a látszólag intenzív időszak?

- Nagyon megterhelő volt a sok fölösleges rivalizálás a lányok között, emellett mindennap reggeltől estig forgattunk egy hónapon keresztül megállás nélkül. Telefon, család és barátok nélkül, ez sem volt egyszerű feladat. Talán az sem segített a lelkiállapotomon, hogy nem bírtam felhívni anyuékat és elmesélni, hogy mi történik velem nap mint nap. Tanácsokat sem tudtam kérni, senkiben nem bízhattam, mert mindenki a veszted akarta.

A jövőben Cintiát több helyen is láthatják versenyezni, hiszen Miss Hungary és a Miss Balaton szépségversenyen is tervezi, hogy elindul. Nagy álma egy országos szépségverseny, és mindent megtesz azért, hogy az valósággá váljon.

Fotók forrása: Nexttopmodel.