1. 2024.07.27. szombat, Olga
  2. |
  3. 29 °C
  4. |

Tős Open Holi Color Fesztivált tartottak a Tőserdőben

A szezon legelső, legnagyobb és legszínesebb szabadtéri Holi Color fesztiválja ismételten Lakiteleken a Tős Open fesztivál keretein belül volt. Több ezer látogató érkezett az ország minden pontjáról, hogy részt vehessen a kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen.

 

Minden korosztályból lelkesen szórakoztak a látogatók, az esővel mintsem törődve ropták át az éjszakát. A biztonsági szolgálat gondosan óvta a rendet a fesztivál területén. A vakmerő szórakozók, félelmet nem ismerve a vidámpark „játékra” is felülhettek.

Innovációk is voltak az idei évben a fenntarthatóság jegyében. Galgóczy Zsolt – DJ. Gazso – főszervező felhívta a figyelmet, hogy a környezetünk megóvásáért repoharakat is lehetőség volt vásárolni az italok fogyasztásához, amelyre visszaváltási lehetőséget is biztosítottak. Akkora érdeklődés övezte a rendezvényt, hogy kettő héttel hamarabb már elfogyott az összes elővételi jegy. Az este folyamán DJ. Gazso, Regán Lili, Jauri, DJ. Dama, Joerjuniuor, Szecsei, Ciggi, Purebeat és a DJ-k között VZS hiphop előadő is fellépett.

A következő nagy esemény a Tőserdőben július 20-21-én, a Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál lesz, amely egy jubileumi esemény ebben az esztendőben, mivel 25. alkalommal állhatnak színpadra a szebbnél szebb lányok. A főszervező minden fiatal lányt arra biztat, hogy a szépségversenyre jelentkezzen, hiszen a hölgyek gyönyörűek, különlegesek.