1. 2024.04.28. vasárnap, Valéria
  2. |
  3. 22 °C
  4. |

Meghalt a balesetben a személyautó vezetője

Amint azt korábban megírtuk baleset történt a 44-es főút nyárlőrinci elágazásánál. Egy személyautó vezetője életét vesztette, amikor frontálisan ütközött egy kamionnal ma reggel.

 

A személygépkocsi Kecskemét felől haladt Lakitelek irányába, amikor eddig ismeretlen okból, áttért a másik sávba és frontálisan ütközött a szemből érkező alkatrészeket szállító román kamionnal.

A hatalmas ütközéstől a személyautó az út szélére csapódott, a benne egyedül ülő középkorú férfi beszorult, őt a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiemelni a roncsok közül. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már a mentők nem tudták megmenteni. A műszaki mentés során keresték a bicikli gazdáját, de mint később kiderült az a Suzuki csomagtartójából esett ki, mert ki volt véve az első kereke, hogy beférjen. Minden valószínűség szerint a sofőré volt.

A román kamion vezetőjének nem esett baja, de elmondta, hogy Kecskemétre szállított volna autó alkatrészeket, amikor a baleset megtörtént. Járműve viszont annyira meghibásodott, hogy csak kamionmentő segítségével tudták elvontatni a helyszínről. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, a helyszíni szemle és a mentés miatt időszakosan teljesen lezárták a 44-es főút ezen szakaszát.