1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Egy perc alatt megfordította az eredményt a Tiszakécske II

A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában a Bácsalmási PVSE látogatott a Tiszakécskei LC II otthonába. A gyenge színvonalú mérkőzésen a hazaiak egy perc alatt megfordították az eredményt.

 

A 28. percben Körmöci Márk adott be a bal oldalról és a jókor érkező Crkvenjakov Dalibor a kapu közepébe fejelt 0–1. A második félidő 80. percében Szúcs Szasa kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Káli Tibor nagy erővel a jobb alsó sarokba lőtte 1–1. Egy perccel később Vachtler Csaba jobb oldali beadása után Gabric David rosszul ért a labdához és testéről a saját kapujába pattant a labda 2–1.

Gyenge színvonalú mérkőzést játszott a két csapat. Az első játékrészben a vendégek birtokolták többet a labdát és megérdemelten vezettek. A második félidőben erősített a Tiszakécske, és először egyenlített, majd egy perccel később a vezetést is megszerezte.

Tiszakécskei LC II– Bácsalmási PVSE 2–1 (0–1)

Vezette: Fenyvesi Szabolcs (Berendi Tamás Csaba, Székely Benedek János).

Tiszakécske II: Baráth – Benkó, Horváth A., Oberna (Varga 80.), Klemenc, Káli (Alberti 87.), Tóth-Molnár, Németh G., Tóth K. (Tóth M. 60.), Vachtler, Hoffmann. Technikai vezető: Bagi Gábor.

Bácsalmás: Koncsok – Bálity (Benkő 69.), Körmöci, Gabric, Snyehola (Horváth D. 57.), Harnos, Szűcs, Crkvenjakov, Szabó A., Fodor, Zsoldos. Edző: Teslic Igor

Gólszerző: Káli 82., Gabric (öngól) 83. illetve Crkvenjakov 27. percben.