1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Hátrányból fordított a Kerekegyháza Lakiteleken

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában a 16. fordulóban a Lakiteleki TE a Kerekegyházi SE-t fogadta. Az előző héten a hazaiak idegenben nyertek a vendégek pedig hazai pályán veszítettek.

 

A Lakitelek kezdte jobban a játékot, mert már a 4. percben egy bedobás után Győri Sándor jól fordult a kapu fel az ötösnél és a hálóba lőtt 1-0. Nem sokáig, mindössze öt percig kellett várni arra, hogy Kerekegyháza kiegyenlítsen. Ekkor Szécsényi Attila volt eredményes 1-1. Az első félidő vége előtt a 41. percben a vezetést is megszerezte a vendégcsapat Bálint Attila révén 1-2.

A második játékrész hazai rohamokkal kezdődött, aminek eredményeként a 61. percben, Tombácz Barnabás jobb oldali szöglete után a labda, a szél segítségével védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba 2-2. Továbbra is a Lakitelek maradt támadásban és a szurkolók azt remélték, hogy sikerül csapatuknak megszerezni a vezetést, de nem így történt. Egy bal oldali szabadrúgás után Bálint Attila túlságosan kisodródott, de kapura lőtt és a labda a hosszú sarokban kötött ki 2-3. A hazaiak mindent megtettek annak érdekében, hogy egyenlítsenek. Két alkalommal is büntető területen belül szabálytalankodtak a kerekegyházi játékosok velük szemben, de a játékvezető sípja néma maradt. A hosszabbításban kapufát is lőttek, de az eredmény nem változott. A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

Lakiteleki TE-Kerekegyházi SE 2-3 (1-2)

Lakitelek, 120 néző, vezette: Borbényi Miklós Bence (Kiss Anikó Tünde, Horváth Attila Imre).

Lakitelek: Szabó M. - Kotvics, Győri, Tombácz, Steklács, Szabó Á. (Varga D. (80.), Illés K. (Hencz 46.), Tamásy R. László Zs. (Tamásy K. 80.), Dóka, Magyar D.

Kerekegyháza: Hefler G. - Sahin-Tóth, Garaci, Krajcovszki, Szécsényi (Jánosi 57.), Hefler E. Kovács S. 46.), Boronkay, Rózsa (Gazdag A. 83.), Szatmári, Bálint, Nagy N.

Gólszerző: Győri 4. Tombácz 61., ill. Szécsényi 9., Bálint 41., 71.