1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Korosztályában a legjobb magyar kenus Trencsényi Anna

Algyőn, a Vajda Attila Regionális Akadémia évzáróján ebben az évben is díjazták a legifjabb kajak-kenu versenyzőket. Trencsényi Anna a Tiszakécskei Vízisport Klub tagja, korosztályában a legeredményesebbnek bizonyult.

A Szentkirályon élő, de a Tiszakécskei Vízisport Klubban versenyző Trencsényi Anna, edzője Huszárik Henrik, ismét megkapta „Az év legeredményesebb női kenusa” díjat az U12-es korosztályban, amivel egész éves eredményét értékelték. A kenu kölyök válogatottak pontversenyét maximális ponttal nyerte meg, egész évben nem akadt legyőzője az országban, a lányok mezőnyében. 2022-ben három magyar bajnoki címet szerzett, valamint szegedi fiatalokkal együtt, a Magyar Kupa országos döntőjét megnyerve indult az Ifjúsági és U23-as Kajak-Kenu Világbajnokság betétfutamán, ahonnan szintén arannyal tért haza.

Trencsényi Annának az elismerést Kárász Anna, az MVM Szeged VE olimpiai bajnok, négyszeres világbajnok kajakosa adta át. Ez az elismerés újabb löketet adhat Annának, hogy az elkövetkezendő időben is újabb szép sikereket érjen el.