1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Súlyos vereséget szenvedett a Tiszakécske II a Soltvadkerttől

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 5. fordulójában a Tiszakécske II a Soltvadkert csapatát fogadta és súlyos, nagy arányú vereséget szenvedett.

 

Már a 3. percben a hazaiak hálójában táncolt a labda. Bal oldali beadás után középen jókor érkezett Gémesi és közelről a kapuba lőtt 1-1. Jó negyedóra telt el, mikor egyenlíteni tudott a hazai gárda. Egy keresztlabda után Benkó lövése kötött ki a hálóban 1–1. Az első játékrész hosszabbításában egy felső kapufáról kipattanó labda Bashiri elé került, aki nem hibázott 1-2. A második félidőben nagyot változott a játék képe. A vendégek sokkal tudatosabban és gyorsabban játszottak, mint a kécskeiek. A 66. percben Hegedűs egy középre rúgott labdát fordulásból lőtt a kapuba 1-3. Öt perccel később Farkas elfutott a jobb szélen beadását Bashiri védhetetlenül vágta a kapuba 1-4. Teljesen átvette a játék irányítását a Soltvadkert, gyors embereikkel több helyzetet alakítottak ki. A 77. percben Bashiri középen teljesen üresen kapta a labdát, csak Fürjjel állt szemben, így nem okozott neki problémát ismét a hálóba rúgni a játékszert 1-5. A 82. percben a bal oldalról indult a vadkerti támadás. Fürj kijött a kapujából, de kicselezték és a középre adott labdát Farkas az üres kapuba továbbította 1-6. A mérkőzés utolsó percében Varga durván megrúgta a pálya közepén Plichtát, amiért villant a játékvezető piros lapja. A találkozó összképe alapján ilyen arányban is megérdemelten nyert a Soltvadkert.

Tiszakécske II-Soltvadkerti TE Variens (1-6(1-2)

Tiszakécske, 100 néző, vezette: Baranyai Dávid Milán (Bán Kristóf Patrik, Farkas László).

Tiszakécske: Fürj –-Benkó, Horváth A., Lovas A., Oberna (Tóth M. 81.), Klemenc (Albert D. 61.), Káli, István L., Tóth K., Szóláth (Hoffmann 61.), Ludánszki (Varga N. 46.). Technikai vezető: Bagi Gábor

Soltvadkert: Eifert - Veszeli, Katona (Supka 73.), Nna Nna (Kelemen 58.), Rácz (Tóth Á. 80.), Farkas (Lévai 85.), Plichta, Pál (Viola 89.), Hegedűs, Gémesi, Bashiri. Edző: Molnár László

Gólszerző: Benkó 20., illetve Gémesi 3., Bashiri 45, 71., 77., Hegedűs 66., Farkas 82. Sárga lap: Benkó 38., illetve Nna Nna 34. Kiállítva: Varga 89.

Bagi Gábor: Legszívesebben csak annyit mondanék, hogy gratulálok az ellenfélnek. Azt gondolom, hogy a második félidőben minden szinten fölénk nőtt a Soltvadkert. Úgy látszik, hogy ez nálunk működik, hogy hozzásegítjük az ellenfelünket a gólokhoz, de sajnos fejben nem tudunk mit csinálni. Azon kellene változtatni, hogy ne mi kapjuk az első gólt, és akkor lehet, hogy más lenne. Sajnos a mai mérkőzésben csak ennyi volt. Nagyon sajnálom, hogy a mérkőzés végén történt az a szabálytalanság, nem szabadna ilyennek lenni az amatőr fociban.

Molnár László: Az a munka, amit eddig elvégeztünk, ezen a mérkőzésen jött ki legjobban. A találkozó úgy alakult, ahogyan szerettük volna, abba a ritmusban folyt. Sajnos a találkozó végén, szerintem a mérkőzés legjobbját, Plichta Dominikot az ellenfél szándékosan, 6–1-es állásnál elrúgta úgy a lábát, hogy nem tudjuk, hogy eltört-e. Számomra felháborító, hogy ilyen történhet. Amatőr sportnál nem szabadna az indulatoknak így elszállni. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak, mert szerintem nagyon jól futballoztunk.