1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Gólszüret a Tiszakécske II-Kiskunhalas meccsen

Jobb befejezést nem is kívánhattak volna a tiszakécskeiek a 2021/2022-es megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság utolsó hazai mérkőzésén. Csapatuk ugyanis fölényes győzelmet aratott a Kiskunhalas felett.

 

A Kiskunhalasnak csupán az lehet a célja, hogy ne az utolsó helyen végezzenek a bajnokságban. A vendégek kispadján nem ismeretlen edző ült. Kocsis Gábor három évvel ezelőtt még a Tiszakécske NB. II-es gárdáját erősítette, mint labdarúgó. A csendes, kiváló futballistát szerették a nézők. A mostani találkozó előtt is sokan köszöntötték, és váltottak vele néhány szót. Gábor jól ismeri a centerpályát, mert ezúttal is ott játszották a mérkőzést, de eddig mindig az alap- és oldalvonalon belül tartózkodott, vagy esetleg a hazai kispadon, most viszont a vendégcsapat számára kijelölt helyen, többnyire állt, és adott taktikai utasításokat játékosainak.

Tiszakécskei LC II–Faddikorr Kiskunhalasi FC 9-2 (2-0)

Tiszakécske, 70 néző, vezette: Baranyai Dávid Mihály (Berger Tibor, Apró Ferenc).

Tiszakécske: Baráth – Benkó (Jelenfi 74.), Horváth A. (Hoffmann 82.), Szólát (Klemenc 63.), Oberna (Káli 56.), István, Gréczi, Tóth-Molnár, Tóth K. (Varga 68.), Szabó D., Szabó Á. Edző: Bagi Gábor.

Kiskunhalas: Faddi – Mucsi, Túri, Ikotic, Lengyel, Rácz (Hornyák 56.), Pocsai, Agócs, Dordevic, Hajrulovic, Angeli. Edző: Kocsis Gábor

Gólszerző: Benkó 11., Gréczi 41., 53., 56., 83., Szabó D. 47., Tóth-Molnár 48., Káli 81., 90., illetve Dordevic 79., Lengyel 82.

Bagi Gábor: Ebben a bajnokságban már csak egy lehetőségünk van hátra, mennünk kell előre, és minél több gólt kell rúgnunk a győzelmen kívül, mert ha véletlenül úgy alakulna, akkor ne az legyen a probléma, hogy kicsi nüanszon csúszunk el. A cél ugyanis a dobogó elérése. Most már egy mérkőzéssel közelebb vagyunk és a gólarányunk kicsit jobban néz ki. Számunkra az lenne a szerencsés, ha Jánoshalma hibázna. A mai találkozó, fogalmazzunk úgy, nem egyenlő erők küzdelme volt. Az első félidőben a Halas tartotta magát, de a második játékrészben rövid idő alatt rúgtunk négy gólt, ennek köszönhetően még ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Kocsis Gábor: Nagyon jó visszatérni egy olyan helyre, ahol jól éreztem magam és sikereket értem el. Ilyenkor a régi emlékek előjönnek, de a barátok, a meccsek, a kudarcok, és a szurkolók is. Sajnos a mérkőzésen a Tiszakécske ritmusát nem tudtuk felvenni. Voltak egyéni és csapat részbeni hibák, a védekezésünkön kellene javítani. Soknak érzem a kilenc gólt, de ma ennyi volt bennünk és rövid volt a kispadunk is.