1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Gólok és piros lapok a Tiszakécske II:Lajosmizse mérkőzésen

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 15. fordulójában szombaton csak egy mérkőzést, a Tiszakécske II–Lajosmizse VLC találkozót játszották le. A meccsen öt gól és három piros lap született.

 

Izgalmasnak ígérkezett a találkozó, mert a Bagi Gábor nem tudta azt, hogy kire számíthat majd ezen a mérkőzésen a sok sérült miatt. A másodosztályú csapatból azonban többen is visszajátszottak, így egy ütőképes gárdával tudtak kiállni. A hazai szurkolók a találkozó előtt arról beszélgettek, hogy hány góllal nyer majd a csapatuk. A legtöbben négyre, ötre gondoltak. Jól kezdődött a mérkőzés a hazaiak számára, mert a nem régen az NB. II-es csapathoz Szolnokról érkezett csatár, Vólent Roland, aki fél évig sérülés miatt nem játszott, már a 6. percben közelről a kapuba talált 1:0. A tiszakécskei szurkolók azt gondolhatták, hogy ezután jönnek majd az újabb gólok, de nem így történt. A hazaiak támadtak, de igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani. A lajosmizseiek pedig a kontrákra építettek. A második félidő minden szempontból más volt, mint az első. Ez gólokban és piros lapokban is megmutatkozott. Az 55. percben Sinka Tamás egy rossz becsúszás után, megkapta a második sárga lapját, majd pedig a pirosat. Az 59. percben egy szép támadás után Lovas Zsombor a bal alsó sarokba tekert 2:0. A 74. percben Árva Zsolt játékos-edző a kispadnál reklamált egy bírói ítéletet, amiért először sárga, majd pedig piros lapot kapott. A 78. percben Tarnóczki Tibor megsérthette a játékvezetőt, mert azonnal villant a piros lap. Egy perccel később, egy Káli Tibor, Pongrácz Viktor összjáték után az utóbbi talált a kapuba 3:0. A 88. percben Káli Tibor fordulásból lőtt a jobb alsó sarokba 4:0. A rendes játékidő utolsó percében ismét Káli szerzett gólt és beállította az 5:0-as eredményt.

Tiszakécske II–Lajosmizsei VLC 5:0 (1:0)

Tiszakécske, 100 néző, vezette: Rabi József Zsolt (Csákó Patrik, Juhász László)

Tiszakécske II: Baráth – Farkas A., Lovas A. (László Zs. 83.), Káli, Tóth-Molnár (Benkó 46.), Pongrácz, Tóth K. (Steklács 79.), Szabó Á. (Varga N. 75.), Hoffmann, Vólent (Szabó D. 63.), Lovas Zs. Edző: Bagi Gábor

Lajosmizse: Házi – Fekete A., Orlov, Palotai (Halasi 46.), Tarnóczki, Kiss L., Sinka, Rapi, Bán (Ulicska 46.), Faragó (Menich 65.), Kovács J. Játékos-edző: Árva Zsolt

Gólszerző: Vólent 6. Lovas Zs. 59., Pongrácz 79., Káli 88., 90. Kiállítva: Sinka, Árva, Tarnóczki.

Bagi Gábor: Az első félidőben a lajosmizseiek védekezésre rendezkedtek be, ezért kicsit kintebb kellett jönnünk. Örülök annak, hogy az NB. II-ből olyan játékosok játszottak vissza, akik a szívüket és a lelküket is felvitték a pályára, és maximálisan a segítségére tudtak lenni a csapatunknak. Ettől függetlenül, akik látták a mérkőzést, azok tudhatják, hogy nem ők voltak azok, aki a csapatot a három ponthoz segítették, hanem azok a labdarúgók, akik rendszeresen a megyei I. osztályú csapatnál játszanak. Jól játszottunk, több góllal is nyerhettünk volna, de akadtak hibák ma is, amiket ki kell javítanunk. A következő fordulóban szeretnénk megnehezíteni a Kiskunfélegyháza dolgát. Még izgalmasabbá szeretnénk tenni ezzel a bajnokságot, és az lenne a jó, ha mi lehetnénk a mérleg nyelve, az első három csapatnál.

Árva Zsolt: Nem szeretnék nyilatkozni, mert biztosan olyat mondanék, amivel megsérteném a játékvezetőt, és aminek következményei lennének.