1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Egymás ellen játszottak a tiszakécskei labdarúgók

Ezen a hétvégén, a válogatott mérkőzések miatt, nem rendeznek bajnoki mérkőzéseket, a Merkantil Bank Liga NB.II-es labdarúgó bajnokságban. Ettől függetlenül a Tiszakécskei LC labdarúgói ugyan úgy készülnek, mint korábban.

 

Az egyesület próbált előkészületi mérkőzést szervezni a csapatnak, de ez sajnos nem jött össze, így csak egymás közt játszottak a fiúk. A mai, pénteki napon, csak úgy, mint máskor, bemelegítéssel kezdődött az edzés. A párás, ködös levegő, nem éppen optimális egy csapat számára, de Visinka Ede tanítványai rendkívül komolyan vették ezt az edzést is. A szükséges feladatok elvégzése után, egymás elleni játék következett. Először rendes pályán, tizenegy a tizenegy ellen, majd rövidített pályán, kilenc a kilenc ellen. Visinka Ede, mind a két alkalommal elmondta a felállást, és azt, hogy milyen hadrendet kér a játékosoktól. Felszabadult, élvezetes játékot mutattak a srácok. A keretből hiányoztak a sérült játékosok, valamint Holczer Ádám, aki előző nap kapta meg a harmadik covid elleni védőoltását. A fiúkon természetesen ott volt a Polár Team Pro mérő, amely játékos követő szenzor, és amely nagyon sok funkciót tud produkálni, amiből a szakemberek le tudják vonni, minden egyes játékosnál, az adott edzésen, vagy mérkőzésen a következtetéseket.

A pénteki edzés után két nap pihenés vár a játékosokra, majd hétfőn újult erővel készülnek a november 21-i Siófok elleni találkozóra. Csak remélni lehet, hogy az elmúlt két hétben született győzelem, nagy lökést ad majd a csapatbak, és ezen az úton fognak majd haladni tovább.