1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Új edző után két új játékos is érkezett Tiszakécskére

Semmit sem akar a véletlenre bízni a Tiszakécskei LC NB. II-es labdarúgó csapata. Az új edző, Visinka Ede után, két új játékos is érkezett a klubhoz.

Az átigazolási időszak augusztus 31-ig tartott, de szabadon igazolható labdarúgókat továbbra is szerződtethetnek a klubok. Ezt a lehetőséget használta ki a Tiszakécskei LC és két új játékossal bővítette a keretet, akik tapasztalt labdarúgók. Uzoma Eke a védelemben, Heffler Norbert pedig a középpályán jelenthet majd erősítést a Tisza-parti kisváros csapatában. Mind a ketten több NB. I-es mérkőzést játszottak már.

Uzoma Eke kilenc évvel ezelőtt érkezett Magyarországra Nigériából. Azóta megszerezte a magyar állampolgárságot. Először a Pécsi MFC csapatában játszott, majd külföldre távozott. Visszatérve Balmazújvárosban, majd pedig a Budapest Honvéd élvonalbeli csapatában rúgta a labdát. Az elmúlt évben Magyar Kupát nyert a Honvéddal. Heffler Norbert több csapatnál is megfordult, legutóbb a Gyirmót FC Győr játékosa volt, onnan érkezett kölcsönbe Tiszakécskére.

Remélhetőleg az új szerzemények, az új edzővel együtt nagy lökést adnak majd a csapatnak és elindulnak felfelé a tabellán.