1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Gól gazdag Tiszakécske II:Harta mérkőzés

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 26. fordulójában a Tiszakécskei LC II vendége volt a Harta. Mind a két csapat örülhetett, mert a mérkőzést a centerpályán játszották le.

 

Tiszakécskei rohamokkal kezdődött a találkozó, és már az első negyedórában több ziccert is kihagytak a hazaiak. Ezt követően a vendégek feljavultak és Dankó révén megszerezték a vezetést 0:1. Még a szünet előtt sikerült a vendéglátóknak kiegyenlíteniük. Az egyik hartai játékos kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A végrehajtó István volt 1:1. A második félidőben egy jobb oldali beadás után Lovas Andor fejelt kapura, ami kipattant Pöleskeiről, pontosan Benkó elé, aki nem hibázott 2:1. Nem sokkal később egy Pácsa-Benkó-Pácsa akció végén Pácsa lőtt a kapuba 3:1. A második hartai gólnál Ivacs volt szemfüles, a les határról indult el, kihasználva gyorsaságát egyedül vitte kapura a labdát, kicselezte Baráthot és a kapuba gurított 3:2. A találkozó befejezése előtt nem sokkal Benkó kitűnő ütemben ugratta ki Szabó Dávidot, aki beállította a végeredményt 4:2. A hartaiak játékán látszott, hogy egy hónapja nem játszottak mérkőzést, sérülések, betegségek és a vírus miatt, így a Tisza-partiak, Duna-partik mérkőzését az előbbiek nyerték.

Tiszakécskei LC II–Harta SE 4:2 (1:1)

Tiszakécske, vezette: Polyák Attila Péter (Markó László, Tóth István).

Tiszakécske II: Baráth – Benkó (Jelenfi 87.), Domonics, Ország (Németh 86.), Pácsa, Dóka D., István, Szabó D. (Varga 89.), Szabó Á. (László 71.), Lovas Zs., Lovas A. Edző: Bagi Gábor

Harta: Pölöskei – Dankó, Kővári, Orosz, Hamar, Ivacs, Csehi (Knodel 77.), Grecu, Marte, Rideg (Gilich 68.), Szalánczi. Játékos-edző: Csehi Tamás

Gól: István 43., Benkó 64., Pácsa 67., Szabó D. 87., illetve Dankó 37., Ivacs 69. Sárga lap: Pácsa 56., Lovas Zs. 76., Lovas A. 80.

Bagi Gábor: Az elmúlt heti meccs után nem jó előjelekkel érkeztünk a mérkőzésbe a sérültjeink miatt. De a mai napon sokkal hamarabb eldönthettük volna ezt a találkozót, akár már az első tizenöt percben. Játszottunk megint egy gól gazdag meccset. Az nagyon látszott, hogy a Harta már sajnos egy hónapja nem játszott mérkőzést, ebben biztos, hogy fölöttük voltunk, meg abban is, hogy tudtunk négy gólt rúgni. Azt gondolom, hogy ez a négy gól magáért beszél. Gratulálok a srácoknak, mert akik épek, egészségesek, azok hozták a mérkőzést.

Csehi Tamás: Sajnos egy hónapig nem tudtunk edzeni, és mérkőzést játszani sem, betegségek, sérülések és a vírus miatt, ennek ellenére mindenki kihozta magából a maximumot, sajnos most csak ennyi volt bennük. Ha lesz megfelelő erőnlétünk, akkor többre leszünk képesek. Nem tudom elmarasztalni a játékosokat, mert tették, tettük a dolgunkat. Most nekünk egy nehéz feladat következik, mert szerda szombat ritmusban fogunk játszani, ami amatőr szinten nagyon nehéz. Megpróbálunk megbirkózni vele, és remélem, hogy sikerülni fog.