1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Féltucat gólt lőtt a Kécske a Kereknek

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában a Tiszakécskei LC II a Kerekegyházát fogadta. A gólokban gazdag mérkőzésen a hazaiak nyertek.

 

A találkozó előtt a vendégek egy ponttal vezettek a hazaiak előtt. Az ősszel is a Tisza-partiak nyertek, de azt az eredményüket megsemmisítették, jogosulatlan játék miatt. Éppen ezért a tiszakécskeiek meg akarták mutatni, hogy az akkori 0:3-as eredmény nem véletlen volt. Már a találkozó elején két góllal elmentek a hazaiak. Az elsőt Benkó Bence szerezte, a másodikat pedig Szabó Ádám, egy szenzációs bal oldali elfutás révén, mintegy 28 méterről kilőtte a bal felső sarkot. Szépségdíjas gól volt. A félidő befejezése előtt Dóka Dávid volt eredményes. A második játékrész közepén Benkó növelni tudta góljainak számát, majd pedig Káli Tibor először szabadrúgásból, majd pedig egy jól befejezett támadás után lőtt gólt. A vendégek Bashiri révén tudtak szépíteni, de több gólt nem tudtak elérni.

Tiszakécskei LC II–Kerekegyházi SE 6:1 (3:0)

Tiszakécske, vezette: Szűcs Gábor (Kiss Dominik, Tóth István).

Tiszakécske: Baráth (Cseh V. 83.), – Benkó, Dóka Á. (Domonics 70.), Pácsa, Dóka D., Steklács, Káli, István, Szabó D., Németh (Ország 46.), Tóth K. Edző: Bagi Gábor

Kerekegyháza: Piránszki – Kovrig (Cseh P. 46.), Farkas, Malecz (Pécsi 59.), Bashiri, Supka, Szőke, Csertek, Gáspár, Szász, Treiber (Sörös 64.). Játékos-edző: Kovrig Ákos

Gól: Benkó 10., 61, Szabó D. 11., Dóka D. 43., Káli 79., 83., illetve: Bashiri 74. Sárga lap: Dóka Á. 32., Ország 70., Káli 73., illetve Farkas 79.

– Szerettük volna győzteseként elhagyni a pályát, mint ahogyan tettük ezt az ősszel is, sajnos akkor jogosulatlan játék miatt elvették tőlünk a három pontot. A mostani mérkőzésen minden féle nehézség ellenére, nem túlzás ez a 6:1-es eredmény. A helyzeteinket jól kihasználtuk és a Kerekegyháza fölé nőttünk. Csak szerényen jegyzem meg, hogy ezen a találkozón nem volt egy súlycsoportban a két csapat, nyilatkozta Bagi Gábor.

– Megérdemelten nyert ezen a mérkőzésen ellenünk a Tiszakécske, mert jól kihasználták a helyzeteiket, értékelte a mérkőzést Kovrig Ákos. – Nekünk is akadt néhány helyzetünk, de ezekkel nem tudtunk élni. Az NB III.-as csapatból négyen is visszajátszottak és ez meglátszott a játékukon. Gratulálok a Tiszakécskének, és sok sikert kívánok nekik a hátralévő mérkőzéseikhez.