3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2021.04.20. kedd, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 9 °C
  4. |

Nem bírt egymással a Tiszakécske és a Kalocsa

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában a Tiszakécskei LC II csapata a Kalocsát fogadta. A hazaiak meglepetést akartak szerezni, és ez sikerült is nekik. Igaz, ebben nagy szerepet játszott Baráth Bence a tiszakécskeiek kapusa, aki minden lövést védett.

 

Tiszakécskei LC II–Kalocsa 0–0

Tiszakécske, zárt kapuk mögött, vezette: Kiss László Attila (Tóth Róbert, Bán Kristóf Patrik).

Tiszakécske: Baráth – Benkó, Pácsa, Dóka D., Káli, István, Tóth K., Hoffmann, Szabó Á. Lovas Zs., Lovas A. (Dóka Á.). Edző: Bagi Gábor

Kalocsa: Vatai – Villám, Rideg, Knap, Folládt (Sümegi 79.), Farkas, Nasz, Tóth L., Kohány (Mátyás 53.), Nébl (Török 64.), Rábóczki. Játékos-edző: Kohány Balázs

Sárga lap: István 50., Benkó 71., illetve Tóth L.57.

Bagi Gábor: A rendezők, akik látták a mérkőzést, azt gondolom, hogy nem csalódtak, mert ez egy 0–0-as találkozó volt, amit lehetett élvezni is. Nagyon jó Kalocsától sikerült egy pontot szerezni, de azt hiszem, hogy a mi játékunkban is benne volt párszor, amikor jobban nyomtak, hogy eljöhettünk volna, és ha a lehetőségeinket kihasználtuk volna, akkor itthon tudtuk volna tartani a három pontot. Nem bánkódom, mert egy pontot szereztünk, és a Kalocsának is meg kellett küzdenie az egy pontért. Nagyon jó mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Kohány Balázs: Sajnálom, hogy nem sikerült győznünk, rengeteg helyzetet kialakítottunk, de úgy látszik, hogy a hazaiak kapusa a legjobb napját fogta ki, mert ami kapura ment lövésünk, azt mindet kivédte. Küzdöttünk, de nem sikerült feltörni a tiszakécskeieket, így azt gondolom, hogy vesztettünk két pontot, az ellenfelünknek gratulálok a pontszerzéshez.