1. 2024.04.18. csütörtök, Andrea
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Döntetlen játszott a Tiszakécske a Fradi II ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl a Tiszakécskei LC NB III.-as labdarúgó csapata. Ezúttal a Ferencvárosi TC II fogadta a Tisza-parti kisváros gárdáját.

A Ferencvárosi TC II az NB III. Közép csoportjában jelenleg a harmadik helyet foglalja el. Huszonegy mérkőzésből tizenkettőt megnyertek, hat alkalommal döntetlent játszottak, háromszor pedig vesztesként hagyták el a pályát, így negyvenkét pontot gyűjtöttek, a gólkülönbségük pedig 37-16. Ez azt mutatja, hogy nem csak az első, de a második csapata is kiváló a Fradinak. A mostani mérkőzésnek az volt a lényege, hogy mind a két csapat kipróbálja, hogy állnak jelenleg a felkészülésben. Az 1–1-re végződött találkozóról Nagy Sándor vezetőedzőt kérdeztük.

– Az első félidő nagyjából úgy alakult, ahogyan szerettük volna, mondta a mester. – Több lehetőségünk is volt, csak a gól hiányzott a játékunkból, sajnos a lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni. A második félidőben már nem úgy ment a játék, ahogyan szerettük volna, sokkal kényelmesebben játszottunk, pontatlanok voltunk. Így azt gondolom, hogy reális eredmény született. A Ferencváros szerezte meg a vezetést a második játékrészben, nekünk volt ziccerünk, abból kontráztak meg bennünket és abból lőtték a vezető gólt. A mi gólunk a találkozó végén született. Jobb oldalról adtuk be a labdát, ami kipattant a kapusról és Lovas Zsombor a kapuba lőtte. A vezetőedző elmondta még, hogy nagyon elégedett volt a két fiatal, mindössze tizenhét éves, Lovas testvérek játékával.

Ferencváros TC II–Tiszakécskei LC 1–1 (0–0)

Tiszakécskei LC: Tajti – Oláh, Fülöp (Kiprich), Horváth Adrián, Farkas (Szabó D.), Horváth Attila (Pongrácz), Zvara, Gyurján (Lovas A.), Albert (Lovas Zs.), Simon (Garacs), Pál (Pácsa).

Kalmár Ferenc ezúttal kimaradt a csapatból, mert az Eszék elleni szombati mérkőzésen kisebb sérülést szenvedett. Nagy valószínűséggel szombaton a Hatvan elleni felkészülési mérkőzést is kihagyja majd.