1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 11 °C
  4. |

Biztos győzelmet aratott a Kecskeméti LC a Tiszakécske II felett

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság hatodik fordulójában a Tiszakécske II csapata a Kecskeméti LC-t fogadta. A hazaiaknak nem titkolt vágyuk az volt, hogy pontot, pontokat szerezzenek.

 

A találkozó azonban nem úgy indult, ahogyan a Tisza-partiak szerették volna. A 8. percben egy baloldali támadás után Bozsik lőtt a kapuba 0:1. Ezt követően kiegyenlített játék folyt a pályán. A kecskemétiek tudatosabban szőtték támadásaikat, de nem tudták bevenni Antal kapuját. A második játékrész elején ismét egy vendég gólnak örülhettek a kecskemétiek. Ezúttal jobb oldali szöglet után Major lőtt a kapuba 0:2. Még szinte fel sem ocsúdtak a hazaiak a gól után, amikor is szintén egy jobb oldali beadás után Major megszerezte második gólját is 0:3. Bagi Gábor a tiszakécskeiek edzője több alkalommal is azt mondta egy-egy hazai rossz átadás után, hogy „ezt nem hiszem el”. A mérkőzés utolsó húsz percére felszívták magukat a tiszakécskeiek. Több támadást is vezettek, de nem tudtak a kapuba találni. A másik oldalon viszont Antalnak három alkalommal is bravúrral kellett hárítania. A 77. percben mintegy 18 méterről szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak, amit Káli végzett el. Lövése a sorfal mellett talált utat a kapu bal alsó sarkába 1:3. Már a hosszabbításban járt az óra mutatója, amikor szabálytalankodtak a tiszakécskei védők Tóth Kornéllal szemben a tizenhatoson belül. A játékvezető a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt a sértett végezte el. A bal alsó sarokra tartó lövését azonban Antal kivédte.

Tiszakécskei LC II–Kecskeméti LC 1:3 (0:1)

Tiszakécske, 100 néző. Vezette: Kiss L. (Berger, Bán)

Tiszakécske II: Antal – Domonics, Dóka D., Steklács, Káli, István, László, Tóth Kristóf, Hoffmann (Illés), Szabó Á. (Jelenfi), Holecz. Edző: Bagi Gábor

Kecskeméti LC: Berta – Csordás, Balázs, S. Juhász, Varga (Maczelka), Patvaros, Szűcs (Zsoldos), Kőrös, Módra, Bozsik (Szedmák), Major (Tóth Kornél). Edző: Nagy Lajos

Gólszerző: Káli 77., ill. Bozsik 8., Major 48., 51. Sárga lap: Holecz 20., Domonics 90.

Bagi Gábor: Nem hiszen, hogy ilyen mély helyzetben lettünk volna már, mint most. Sajnos semmit sem sikerült megvalósítani abból, amit az edzéseken gyakorlunk. Azt gondolom, hogy nagyon komoly lelki válságban vagyunk. Többször elmondtam már azt, hogy munka mellett játszanak a fiúk, de ez már a megyei I. osztályban is látszik, hogy ha valaki csak hobbiból játszik az kevés. Ennél több kellene. Gratulálok a Kecskemétnek! Nem mondom azt, hogy jobbak voltak, de megnyerték a meccset.

Nagy Lajos: Jó mérkőzést játszottunk a Tiszakécskével, tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, de szerencsére az első félidő elején tudtunk rúgni egy gólt. A második félidőben, szintén az elején, sikerült még kettőt rúgnunk, így nem volt szoros a mérkőzés. Sajnálom azt, hogy az utolsó percben tizenegyest hibáztunk, mert akkor még simább lehetett volna a találkozó. Nagyon szépen játszott a csapatom, elégedett vagyok minden játékossal.