1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Pozitív lett Madari Róbert polgármester COVID tesztje

A kecsup.hu információt megerősítette a jegyző is, miszerint pozitív lett Lakitelek polgármesterének COVID tesztje, ezért a hivatalt bezárták, a dolgozókat pedig hazaküldték.

Az újság kérdésére a polgármester telefonon csak annyit mondott, hogy közleményt fog kiadni. Ugyanakkor érdekelte, hogy honnan van olyan információjuk, amely szerint koronavírusos.

Felhívták ezek után a jegyzőt, aki megerősítette, hogy pozitív lett a tesztje Madari Róbert polgármesternek, és emiatt gyakorlatilag már most is zárva a polgármesteri hivatal. A dolgozóknak (nem mindenkinek, mert aki szabadságon volt és nem találkozott a polgármesterrel, arra nem vonatkozik) karanténba kell vonulniuk, és home officeban dolgozniuk.

A kecsup.hu felidézi, hogy bő két hete történhetett valami a településünkön, mert akkor hirtelen megugrott a karanténban lévők száma. És korábban levélben megerősítette nekik a polgármester, hogy volt lakodalom a családjában, ez éppen augusztus közepére esett. Valamint ez előtt volt a Gyergyó-hétvége rendezvény is. A polgármester azokban a napokban a kecskeméti Hírös Napok fesztiválon is ott volt a település honlapjára feltöltött fotók szerint.