1. 2024.04.23. kedd, Béla
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Második edzőmeccsén idegenben döntetlent játszott a Tiszakécske

Szerdán késő délután lejátszotta második előkészületi mérkőzését a Tiszakécske LC NB III.-as labdarúgó csapata. Ezúttal a Kazincbarcika másodosztályú gárdája volt az ellenfél. A két csapat nem bírt egymással, döntetlen eredmény született.

Úgy tűnik, hogy kezd összeérni a tiszakécskei gárda, akik egy teljesen új csapattal vágnak neki a 2020/2021-es bajnokságnak, az NB III. Keleti csoportjában. Ezúttal Kazincbarcikán játszottak, küzdelmes, harcos mérkőzést, ahol 2–1-es tiszakécskei első félidő után 2–2 lett az eredmény. Már az első percben Nyilas szabadrúgásból megszerezte a vezetést a Tisza-parti kisváros csapatának. Zádori pedig büntetőből növelte az előnyt, amire a hazaiak a szünetig csak egy góllal tudtak válaszolni. A második félidőben sor cserélt Nagy Sándor vezetőedző, szinte minden játékosnak biztosított játéklehetőséget. Az első félidőben a Molnár Márk – Oláh, Fülöp, Kiprich, Farkas Norbert – Horváth Attila, Pongrácz, Terrován, Nyilas, Tímári – Zádori összeállítású csapat lépett pályára. A második játékrészben Molnár maradt a kapuban és Kiprich volt még, aki az egész mérkőzést végigjátszotta. Mellettük: Pácsa, Fülöp, Csáki, Szabó Dávid – Horváth Adrián, Zvara, Pál András, Gréczi, és Máté János kapott még játéklehetőséget. A keretből kitűnik, hogy több játékos is érkezett Tiszakécskére, róluk, a holnapi számunkban írunk bővebben.

–Tartalmas jó mérkőzés játszottunk a Kazincbarcikával. Ez a mérkőzés is a felkészülésünket szolgálta, nyilatkozta Nagy Sándor vezetőedző. Építkezünk tovább, a mostani mérkőzésen sokkal több volt a jó játék, mint az előző, Újpest második csapata elleni edzőmeccsen. Természetesen ezúttal is voltak hibák, de azon vagyunk, hogy ezeket kijavítsuk.

Szombaton délelőtt hazai pályán a Szolnokot fogadja a Tiszakécske. A találkozó délelőtt tíz órakor kezdődik.