1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Négy gólt rúgott az első edzőmeccsen a Tiszakécske

Új edzővel és új csapattal készül a következő bajnokságra a Tiszakécske LC labdarúgó csapata. Az első edző mérkőzését szombaton délelőtt vívta az Újpest második csapatával.

Az már biztos, hogy tizenegy játékos távozott a csapattól és az is, hogy a Honvédtól kölcsönkapott Lukács és Temesvári is visszatért egyesületéhez, pedig mind a két labdarúgó jó teljesítményt nyújtott az alatt az idő alatt, míg Tiszakécskén voltak. Három játékossal már szerződést kötött a klub. Fülöp Noel védő az MTK-ból érkezett, Pál András csatár Soroksárról, Terrován Patrik középpályás pedig a Diósgyőrből. Nagy valószínűséggel Kiprich Dávid védőt is leigazolja a klub, aki Csákvárról, Pongrácz Viktor középpályás pedig Mosonmagyaróvárról érkezhet Tiszakécskére. A napokban el fog dőlni, hogy kik szerződnek majd a csapathoz.

Szombaton délelőtt, Budapesten lejátszotta első edzőmérkőzését a gárda, még pedig az Újpest második csapatával, akik az NB III.-ban próbálnak szerencsét. A fiatal játékosokból álló fővárosi gárdát 4–1 (4–0) arányban győzte le a Tiszakécske. A nagy meleg ugyan rányomta bélyegét a mérkőzésre, de ez nem zavarta a Tisza-parti kisváros csapatát. Hosszú, négy hónapos szünet után játszottak ismét mérkőzést, ami már nagyon hiányzott valamennyi labdarúgónak. Az első gólt Nyilas Elek szerezte, Gréczi Gábor kettőt rúgott, tizenegyesből pedig Zádori talált be. – Sima volt a mérkőzés, akaratban sokat fejlődtünk, saját magunkhoz képest. Igaz, hogy húsz éves játékosok szerepeltek az újpesti csapatban, de ők fognak majd játszani az NB III-ban is, mondta a találkozó után Kislőrincz György klubigazgató. – Az Újpest elleni mérkőzésen voltak pozitívumok, de negatívumok is. A negatívumokat szűkíteni akarjuk, a pozitívumokból pedig szeretnénk tanulni, vélekedett Nagy Sándor vezetőedző. A találkozón három új játékost is kipróbált Nagy Sándor. Szerdán délután öt órakor, Kazincbarcikán játssza következő edzőmérkőzését a csapat. Szombaton pedig a Szolnok érkezik Tiszakécskére.