1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Elballagtak a nyárlőrinci óvodások

Nem a megszokott helyen és időben tartotta ballagási ünnepégét a nyárlőrinci óvoda. A járvány miatt ezúttal a művelődési ház nagytermében búcsúztak el szombaton délelőtt az óvodától.

 

A gyerekek bevonulása után Almási Barbara intézményvezető köszöntötte a ballagó óvodásokat. Amit az iskolákban is szokás, az intézménytől most búcsút mondó gyerekek tarisznyát is kaptak, melyet a szülői közösség tagjai akasztottak a vállukra, az óvodától pedig alkalomhoz illő ajándékot vehettek át. Ezt követően a gyerekek kis műsorral kedveskedtek a jelenlévőknek, majd az óvó nénik búcsúztak el a gyerekektől. A szülők nevében Kiss Ilona köszönte meg az intézmény dolgozóinak a munkáját.

Amint azt Almási Barbara elmondta, a nagycsoportos gyermekek tehetséggondozása az óvodában két tehetségműhelyben zajlott. A Kincskereső Térbeli-Vizuális Műhelyt Mohácsi Gézáné, a Zenemanók Zenei Tehetségműhelyt pedig Bujdosó Brúnóné vezette. Ők oklevelet adtak át a kis tehetség ígéreteknek. Almási Barbara a szülői szervezet elköszönő három tagjának: Kiss Ilonának, Tóthné Tóth Ritának és Molnár Tamásnak is megköszönte a munkáját. Az ünnepség záróakkordjaként, a gyerekek virággal köszöntötték édesanyjukat, és meg is ölelték őket.