1. 2024.03.19. kedd, József
  2. |
  3. 6 °C
  4. |

Távozók és maradók a Duna Aszfaltnál

Jelentősen változni fog a Duna Aszfalt Tiszakécske LC labdarúgó csapatának a kerete.

 

Amint az közismert, június 30-al több játékosnak is lejárt a szerződése. Volt, akivel meg tudott egyezni a klub, de sokan vannak olyanok, akik a következő bajnokságban már nem a Tisza-parti kisváros csapatát fogják képviselni. Nézzük, hogy kik is a biztos távozók: Sváb Dániel, Erdélyi Botond, Kirchner Krisztián, Lukács Dániel, Preklet Csaba, Simon Márk, Szuhodovszki Soma, Tölgyesi Viktor, Varga Ádám, Batizi-Pócsi Balázs. Több olyan labdarúgó is van, akik kölcsönben voltak a klubnál, nagy valószínűséggel közülük is lesznek olyanok, akik más csapatban fognak majd játszani. Akadnak azért olyan játékosok, akik viszont maradnak. Ők a következők: Molnár Márk, Baráth Bence, Oláh Máté, Csáki Róbert, Kocsis Gábor, Szabó Dávid, Horváth Adrián, Nyilas Elek, Máté János, Zádori Krisztián.

A nevezési határidő a következő bajnokságra július 3. 12 óra. Információnk szerint az NB III-ban folytatja majd szereplését a csapat. Azt viszont még nem lehet tudni, hogy a Keleti, vagy a Közép csoportban. A Keleti szerencsésebb lenne, mert ott talán gyengébb csapatok szerepelnek. A cél ugyanis nem lehet más, mint megnyerni az NB III-at és feljutni az NB II-be. Hamarosan kiderül majd az, hogy áll majd össze a csapat. Az biztos, hogy több játékos is fog majd érkezni, akikkel fel lehet venni a küzdelmet a harmadosztályban a bajnokság megnyeréséért.

A fotókon szereplő játékosok közül, többen már nem szerepelnek majd a következő bajnokságban, a tiszakécskei csapatában.