1. 2024.04.23. kedd, Béla
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Tizenegyest hibázott a Tiszakécske

Kétszer is vezetett a Duna Aszfalt Tiszakécske LC csapata a Budafok ellen az NB II-es labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában, mégis a vendégek nyertek. A hazaiak tizenegyest is hibáztak.

 

Duna Aszfalt Tiszakécske LC–Budafoki MTE 2:3 (2:1)

Tiszakécske, 450 néző. Vezette: Rúsz Márton (Márkus Tamás, Berényi Ákos)

Tiszakécske: Varga Á. – Erdélyi, Kardos, Oláh, Sváb – Nyilas, Kocsis (Zádori 69.), Tölgyesi, Gréczi, (Durso 46.) – Kirchner, (Szuhodovszki (64.), Puskás

Vezetőedző: Simon Antal

Budafok: Kovács Z. – Opavszky, Vaszicsku, Romic, Oláh B. – Kulcsár (Micsinai 81.), Soltész – Ihring (Fekete 90.), Kovács D., Kirják (Gohér 46.) – Szabó M.

Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Gólszerző: Puskás (1–0) 5., Ihrig (1–1) 17., Puskás (2–1) 44., Kovács D. (2–2) 52., Kulcsár (2–3) 62.

Simon Antal: Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen, úgy gondolom, hogy mindenben felvettük velük a versenyt. Sajnálom a csapatot, mert ebben a mérkőzésben több volt. Gondolok itt Kirchner Krisztián kihagyott tizenegyesére. Mindig a bal felső sarokba szokta rúgni, most pedig gyengén szinte a kapu közepébe. Azt nem kell elfelejteni, hogy a Budafok az NB II egyik élcsapata, és mi partiban tudtunk velük lenni. Bízom abban, hogy ebből a játékból erőt tudunk meríteni, és a hasonló mérkőzéseken ponttal, pontokkal tudunk kijönni. Sajnos Csáki a bemelegítésnél megsérült, ott mindjárt cserélni kellett, így előttünk egy kispadon lévő játékosunkat. Remélem, hogy a következő két hétben rendbe jön és tud majd játszani.

Csizmadia Csaba: Elég hektikus mérkőzés volt, mert beleszaladtunk egy adok, kapokba. A mérkőzés előtt megterveztük, hogy mit szeretnénk játszani, az pedig nem volt más, mint saját játékunkat ráerőltetni a Tiszakécskére. Ez egy darabig működött, mert helyzetekkel kezdtünk, de utána jött egy rövidzárlat a védelemben. Futottunk az eredmény után, de kiegyenlítettünk, aztán megint előjöttek a hibák. Végül sikerült megszerezni a vezetést, de nagyon nehézzé tettük a mérkőzést, de azt hiszem, hogy a jobbik csapat nyert.