1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Gyermek és tini szépek Lakiteleken

Lakiteleken a Holt-Tisza partján, a Tőserdő Szépe elő versenyeként pénteken délután bonyolították le a gyermek és tini szépségversenyt.

 

Gyermek kategóriában huszonhárman indultak, közülük a kilenc éves kiskunfélegyházi Kis Maja fejére került a korona. A szépségkirálynői szalagot Kiss Anita polgármestertől kapta meg. Első udvarhölgye az öt éves lakiteleki Hajagos Hanna Lotti lett, második udvarhölgye pedig a négy éves kecskeméti Hencz Rebeka lett. Közvetlen környékünkből a lakiteleki Hajagos Hanna Lottin kívül, a szintén lakiteleki Tamási Gréta, Körtvélyesi Vanessza, Körtvélyesi Blanka, Mócza Zselyke, Kotvics Viktória, és a tiszakécskei Jekkel Gréta Ilona indult.

A tiniknél tizenhárman léptek a kifutóra. A zsűri a tizennégy éves budapesti Molnár Petra Annát találta legszebbnek. Ő is Kiss Anita polgármestertől kapta meg a szépségkirálynői szalagot. Első udvarhölgyének a tizenkét éves kiskunfélegyházi Dora Zsanettet, második udvarhölgyének pedig a tíz éves lakiteleki Födvári Korinát választották. Korinán kívül a közvetlen környékünkből, a szintén lakiteleki Rácz Maja és Tóth Dorina nevezett a versenyre.

Mind a két kategóriában, minden versenyző alkalmi ruhában lépett a kifutóra. A bemutatkozás után valamennyien kaptak emléklapot, virágot, Avon terméket, a támogatók jóvoltából pedig különböző díjakat. Lakitelek önkormányzata valamennyi helyi indulót külön ajándékkal lepte meg, amit Kiss Anita polgármester adott át.