1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 19 °C
  4. |

Hat perc alatt megfordították az eredményt

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában a Bácsalmás Tiszakécskére látogatott. A hazaiak már 2–0 arányban vezettek, de a vendégek az utolsó hat percben megfordították az eredményt.

 

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE–Bácsalmás 2–3 (1–0)

Tiszakécske, 60 néző. Vezette: Hagymási (Katona Gy., Lichtenberger)

Tiszakécske: Antal – Tóth K. (Sáfrány), Domonics (László), Ország (Steklács), Varga, Dóka, Bálint, Kulcsár, Tóth T., Tamás (István), Hoffmann. Edző: Bagi Gábor

Bácsalmás: Koncsok – Knap, Ikotic, Cene (Rudics), Hernády (Vojnic), Szádeczky, Snyehola, Vockovic, Sőreg, Posa Dudás, Deák, Játékos-edző: Vojnic Zelic Sasa

Gólszerző: Deák (öngól) 31., Tóth T. 55., ill. Szádecki 71., Vuckovic 84., 90.

Bagi Gábor a tiszakécskeiek edzője: Azt gondolom, hogy 2–0 után senki sem gondolta volna, hogy 2–3 lesz az eredmény. Kísértetiesen hasonlított ez a találkozó a két héttel ezelőtti mérkőzésre, csak fordított előjellel. Akkor mi fordítottuk meg az eredményt, most pedig a Bácsalmás. Nem a Bácsalmás nőtt fölénk, hanem saját magunkat vertük meg, mi ajándékoztuk oda a három pontot nekik. Remélem ebben az idényben több ilyen nem lesz. Ajándékokkal az elmúlt két évben tele voltunk, mindenkinek adtunk mindent. Leszoktunk róla, de úgy látszik, hogy nem örökre.

Vojnic Zelic Sasa a bácsalmásiak játékos-edzője: A végén kijött az, amit az egész mérkőzésen csináltunk. Megérdemelten nyertünk, mert a három gól mellett volt öt ziccerünk is, igaz, csak a végén tudtuk megfordítani az eredményt. Kevesen voltunk, így nekem is be kellett állnom, de megérdemeltük a győzelmet, mert a játékosok egymásért is küzdöttek.