1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Vereséget szenvedett a Tiszakécske

A Merkantil Bank Liga NB II-es labdarúgó bajnokság 31. fordulójában a Győr csapata látogatott Tiszakécskére. A hazaiak fezúttal nem sikerült pontot szerezni. A találkozó előtt köszöntötték Szabó Lászlót, aki századik mérkőzését játszotta a csapatban. Ebből az alkalomból egy százas feliratú mezt is kapott.

 

Szabó István: Beigazolódott, amit tudtunk is, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Sajnos a csapat nem hozta azt az első félidőben, amit kértem, ugyanis minden mérkőzésen szívvel, lélekkel kell küzdeni. Sérülések miatt nagyon sok hiányzók volt, többen vannak olyanok, akik huzamosabb ideje nem tudnak játszani. de nem akarok e mögé bújni. Lehetett látni, hogy az első félidőben voltak hiányosságaink. A második játékrészben átvettük az irányítást, sok szögletet is rúgtunk, de pontatlanul. Összességében a játékunk is pontatlan volt. Az ETO megérdemelten nyert egy góllal, ennyivel jobb volt. Ettől függetlenül hiányérzetem van, mert jobban át kell érezni minden játékosnak, hogy milyen helyzetben van a csapatunk. Persze mindig az a legjobb csapat, amely kezd, de most többet kellett volna tenni a győzelemért, vagy azért, hogy pontot tudjunk szerezni. Mindenki tudta, hogy a Győrben tehetséges, fiatal játékosok vannak. Számítottunk arra, hogy gyorsak harcosak lesznek, nekünk többet kellett volna a mai játéknál tenni. A szurkolók ezúttal is biztatták a csapatot, köszönjük nekik.

Herczeg Miklós: Az elején görcsösen kezdtünk, nem nagyon találtuk a ritmust. Aztán szép fokozatosan vettük át az irányítást, majd a gól után megnyugodtunk. Az első félidő hajrájában már azt a játékot játszottuk, amit tud a csapat. Sajnos a második félidőben nem tudtuk azt folytatni, mint amit az elsőben abbahagytunk, nagyon ránk jött a Tiszakécske. Ennek ellenére nem éreztem, hogy komolyan veszélyeztetnék a kapunkat. Azt hiányolom, hogy nem volt olyan a csapatunkból, aki megnyugtatta volna a játékot. Ettől függetlenül a győzelmünk megérdemelt. Amennyiben a végén koncentráltabbak vagyunk, rúghattunk volna még egy gólt.

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE–WKW ETO FC Győr 0–1 (0–1)

Tiszakécske, 550 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Csatári Tibor, Tőkés Norbert)

Tiszakécske: Molnár M. – Huszti (Gréczi M. 46.), Kardos, Ludánszki, Sváb – Benkó, Szabó L., Tölgyesi (Kirchner 60.), Kocsis G., Károly B. (Oláh 85.), Batizi-Pócsi.

Vezetőedző: Szabó István

Győr: Horváth T. – Tóth D., Koszó, Vukasovic, Kalmár – Vashkeba, Szimcsó (Szánthó 59.), Mucska (Hidi 82.), Andric – Kovács K., Lovrencsics (Kovác 76.).

Vezetőedző: Herczeg Miklós

Gólszerző: Mucska (0–1) 35.