1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Közösen szerveztek mulatságot

Pótszilvesztert tartottak január 19-én, Nyárlőrincen a tornacsarnokban, ami egyúttal az általános iskola jótékonysági bálja volt. A rendezvényt a szülői szervezet és az intézmény dolgozói közösen szervezték.

 

Tóthné Nagy Ilona intézményvezető egy idézettel kezdte mondandóját: „ Az ajándékozó bővelkedik, és aki mást felüdít, maga is felüdül.” Példaértékű összefogásról tett tanúbizonyságot az idei jótékonysági bál lebonyolítási folyamata. Minden eddiginél részletesebben lettek szétosztva a báli teendők, hogy a dolgok oroszlánrészét ne két-három rendező viselje. Személyes találkozások, e-mailváltások, posztolások a közösségi oldalon, pénztárcát nem kímélő telefonbeszélgetések zajlottak. A cél közös volt, a gyermekek egészséges testi, lelki fejlődésének támogatása, második otthonuk, iskolájuk szépítése, fejlesztése.

A bálon felléptek Szekeres Ágnes tánccsoportjai, a pedagógusokból álló tánccsoport, illetve Szőke János és Drahos Fanni táncos pár. A talpalávalót Ézsiás János és zenekara szolgáltatta.