1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Három edzőmérkőzés, három győzelem

Három edzőmeccset is játszott már a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE NB II-es labdarúgó csapata. Szombaton, Soroksáron bizonyultak jobbnak ellenfelüknél, kedden Hódmezővásárhelyt verték idegenben, csütörtökön pedig a Salgótarján hagyta el vesztesként a pályát.

 

Amit korábban mondott Szabó István vezetőedző, azt be is tartotta. A két félidőkben más-más játékosokat küldött a pályára. Soroksáron Szabó Dávid lövésével nyert a csapat, 1:0-ra.

Hódmezővásárhelyen az első félidőben a Molnár - Benkó, Kardos, Oláh (Csáki), Polyák, Szabó L., Stoiacovici, Juhász (Mihály), Szabó D., Puskás, Kalmár összeállítású csapat kezdett, de nem tudtak gólt szerezni. Nem úgy a hazaiak, akik egy alkalommal be tudták venni Molnár kapuját. A második játékrészben változtatott az összeállításon Szabó mester és a Molnár - Sirokmán, Kardos (Oláh), Csáki, Sváb, Horváth, Tölgyesi, Kirchner, Mihály (Károly), Gréczi G., Batizi-Pócsi csapat folytatta a játékot. Ekkor már jóval eredményesebbek voltak. Először Batizi-Pócsi egyenlített, majd büntetőből Kirchner szerezte meg a vezetést. Batizi-Pócsi a harmadik és negyedik találatot is jegyezte. A végeredményt (1:5) Gréczi Gábor állította be.

Csütörtökön újabb edzőmeccs várt a fiúkra, ezúttal hazai pályán, a Salgótarján NB III-as gárdáját fogadták. Az első játékrészben Helesfay -Oláh, Benkó, Polyák, Ludánszki, Juhász (Károly), Stoiacovici, Szabó D., Szabó L., Puskás, Kalmár lépett a pályára, és 1:1-es eredmény született. A tiszakécskeiek gólját Szabó Dávid szerezte. A második félidőben változott az összeállítás. Helesfay - Kardos, Oláh, Sváb, Sirokmán, Tölgyesi, Horváth, Károly (Mihály), Kirchner, Gréczi G., Batizi-Pócsi küzdött a pályán, aminek meg is lett az eredménye, mert Károly és Batizi-Pócsi góljaira, csak eggyel tudtak a vendégek válaszolni. Az eredmény 3:2 lett.