1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Őrzi veretlenségét a Tiszakécske

Tíz mérkőzésen (bajnoki és kupa) nem talált legyőzőre a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE NB II-es labdarúgó csapata. Most a Kaposvári Rákóczi FC-t győzte le, ami nagy skalpnak számít, hiszen a vendégek a találkozó előtt a negyedik helyen álltak.

 

Már a 9. percben betalált Kocsis Gábor a kaposvári kapuba 1–0. Igaz, a 28. percben Szakály Attila ezt egalizálni tudta 1–1. Ekkor volt egy olyan szakasza a vendégeknek, amikor jól fociztak és veszélyes támadásokat is vezettek, de Molnár Márk kapuját nem tudták bevenni. A második félidőben is harcosan játszott a Tiszakécske, aminek meg is lett az eredménye, még pedig Batizi-Pócsi Balázs révén 2–1. Egy-két durva belemenés is volt a pályán, amit a játékvezető sárga lappal „jutalmazott”. Ebben főleg a vendégek jeleskedtek, mert ők ötöt gyűjtöttek be, míg a hazaiak hármat. A találkozó vége is tartalmazott izgalmakat, de a tiszakécskei védelem jól állt a lábán, így otthon tudta tartani a három pontot.

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (1–1)

Tiszakécske, 600 néző

Vezette: Szilágyi Sándor (Csatári Tibor, Kormányos II Gábor)

Tiszakécske: Molnár M. – Huszti, Kardos, Ludánszki, Sváb, Mihály (Puskás, 59.), Kocsis G., Horváth A., Tölgyesi (Köböl 84.), Károly (Oláh, 90.), Batizi-Pócsi. Vezetőedző: Szabó István

Kaposvár: Pogacsics – Vachtler (Nagy K. 46.), Nagy J., Ur , Hadaró, Szakály, Nagy R., Tömösvári (Csernák 71.), Bíró, Lakatos Beliczky (Kollega 75.). Vezetőedző: Waltner Róbert

Gólszerző: Kocsis (1-0) 9., Szakály (1–1) 27. Batizi-Pócsi (2–1) 67.

Szabó István: A fiúk az első 15-20 percben meg tudták azt valósítani, amit kértem tőlük, ekkor próbáltunk előnyhöz jutni, és ez sikerült is. Ezt a meccset azért tudtuk megnyerni, mert egy góllal többet rúgtunk ellenfelünknél. Élvezetes, szórakoztató mérkőzés volt, örülök, hogy mi jöttünk ki győztesként.

Waltner Róbert: Sajnos elveszítettük veretlenségi sorozatunkat, a Tiszakécske szívvel, lélekkel küzdött a győzelemért, megérdemelték a három pontot. Akarat és alázat nélkül ez a játékot nem lehet játszani. Mi jobb csapat vagyunk, de nem mindig a jobb nyer.