1. 2024.04.26. péntek, Ervin
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Megszerezte első pontját a Tiszakécske

A Merkantil Bank Liga NB II-es labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE csapata a Kazincbarcikát fogadta. Változatos, fordulatokban gazdag mérkőzésen egyik fél sem bírt a másikkal, így döntetlenre végződött a találkozó.

 

Nem lehet azt mondani, hogy a két vereség után elpártolt volna a szurkolótábor a tiszakécskeiktől. Ezúttal is sokan voltak kíváncsiak a találkozóra, a kemény mag pedig folyamatosan biztatta a csapatot. Az első játékrészben a vendégeknek volt több helyzete, de az első igazán nagy ziccert a fiatal Gréczi Márton hagyta ki a 35. percben. Négy perccel később Toma ugyan úgy ki tudta hagyni a nagy helyzetet. A félidő befejezése előtt Mikónak nyílt még gólszerzési lehetősége, de ő sem tudott élni a lehetőséggel. A második félidő elején kis csetepaté alakult ki a hazai kapu előterében, aminek egy-egy sárga lap lett a következménye. A 64. percben a csereként beállt Gréczi Gábornak majd nem sikerült bevenni Somodi kapuját. Egy perccel később öccse Márton bombázott fölé. A találkozó legnagyobb helyzetét Károly Bálint hagyta ki a 71. percben, amikor a kapufát találta el. Talán, ha egy ütemmel hamarabb lő, akkor a hálóban köt ki a labda. Helasfayt is megdolgoztatták a kazincbarcikai csatárok, két alkalommal is remekül hárított. A mérkőzés hajrájában Puskás és Gréczi Gábor előtt nyílt gólszerzési lehetőség, de érintetlen maradt a vendégek hálója.

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE-Kazincbarcika BSC 0-0

Tiszakécske: 800 néző. Vezette: Dolnegó (Horváth R. Baghi)

Tiszakécske: Helesfay – Oláh, Csáki, Ludánszki (Puskás 46.), Polyák – Gréczi M., Tölgyesi, Stoiacovici, Kirchner (Gréczi G. 60.), Kocsis, Károly (Juhász 82.)

Vezetőedző: Szabó István

Kazincbarcika: Somodi – Fótyik, Belényesi, Heil, Kiss B., Krausz, Kovács O. (Szabó L. 65.), Toma (Oltean 83.), Mikó, Lukács, Olasz (Tóth L., 57.)

Vezetőedző: Koleszár György

Sárga lap: Csáki 48., Puskás 75., ill. Lukács 48., Kiss 60.,

Szabó István: Több fordulópontja volt a mérkőzésnek, mind a két csapat nyerhetett volna. Véleményem szerint igazságos döntetlen született.

Koleszár György: Jól játszott a csapatom, tele voltunk lehetőségekkel, de azokat kihagytuk. Nem igazságos a döntetlen, mert a helyzetek alapján nekünk kellett volna nyerni.