1. 2024.04.24. szerda, György
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Bállal támogatták a helyi labdarúgást

Nagyon nem kell meghirdetni a sport bált Nyárlőrincen, mert a nélkül is sokan vannak, akik elmennek rá. Ezúttal is a tornacsarnok adott helyet a szórakozásnak, mert az a legalkalmasabb hely ilyen nagy rendezvény megtartására. Akik elmentek, azok mind támogatták a labdarúgó egyesületet.

 

A megjelenteket Balogh Viktor elnök köszöntötte, majd átadta a szót Németh Renátának, aki egy fotó összeállítást készített az ifjúsági és a felnőtt csapatról. Ezt követően György Csaba a felnőtt csapat edzője értékelte az idei teljesítményt. Elmondta, hogy az embereket mennyire összefogja a labdarúgás. Megköszönte a játékosok munkáját, és azoknak, akik segítettek a csapatnak. Az értékelés után az ifjúsági és a felnőtt csapat játékosai közül ajándékot kaptak azok, akik teljesítményükkel kiemelkedtek a többiek közül.

Természetesen nem maradt el a segítők, támogatók ajándékozása sem. A hölgyek virágot a férfiak egy üveg italt vehettek át Balogh Viktortól. A vacsora után kezdődött a tánc, a talpalávalót a Röfi zenekar szolgáltatta. A tombolasorsoláson értékes tárgyak, ajándékok találtak gazdára.