1. 2024.04.18. csütörtök, Andrea
  2. |
  3. 11 °C
  4. |

A jobban játszó csapat esett ki a kupából

A Duna Aszfalt Tiszakécske VSE NB III-as csapata az NB II-es Nyíregyházát fogadta a Magyar Kupában. Lucsánszky Tamás a vendég együttes edzője is elismerte, hogy jobbak voltak a hazaiak.

 

Szabó István a tiszakécskeiek edzője: Le a kalappal a srácok előtt, igazi kupamérkőzést játszottunk. Talán, ha az első félidőben nem adunk kétgólos előnyt, akkor más lehetett volna az eredmény. Később rátaláltunk saját stílusunkra, bátran játszottunk, akció gólokat rúgtunk. Sajnálom, hogy az utolsó előtti percben kaptunk gólt, és már nem először. Tovább akartunk jutni, mert a kupa csodákra képes. Bíztam abban, hogy azok a játékosok, akik eddig tartalékok voltak megállják helyüket. Nem is csalódtam bennük. Úgy éreztem, hogy van keresni valónk, de nem sikerült, így nagyon csalódott vagyok.

Lucsánszky Tamás a nyíregyháziak edzője: 2–0-ig azt történt a pályán, amit mi akartunk, utána viszont el kell ismernem, hogy a Tiszakécske jobban játszott. Ha összességében nézem, akkor a jobban játszó csapat esett ki a kupából. Ettől függetlenül megdicsérném a csapatomat is, mert 2–2-nél nagyon jó válaszunk volt, és elővettük a tartalékunkat. Az, hogy akadozott a játékunk természetes, mert öt-hat helyen forgattam meg és még nincs teljesen kész. Örülök a továbbjutásnak.

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE–Nyíregyháza Spartacus FC

Tiszakécske, 600 néző. Vezette: Németh (Farkas, Zsákai)

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Ladányi – Benkó, Zámbori, Csáki, Juhász, Annus (Markó 71.), Horváth (Kirchenr (86.), Szabó L., Kardos, Székely (Puskás 46.), Kocsis. Edző: Szabó István

Nyíregyháza Spartacus FC: Megyeri – Máté, Fodor, Kártik (Holdampf 60.), Sinanovic (Papp 46.), Gajdos, Bajzát (Pekár 66.), Kesztyűs, Kónya, Farkas, Gréczi. Edző: Lucsánszky Tamás

Gól: Juhász 22., Puskás 57., ill. Gréczi 3., Gajdos 17., Papp 89.