1. 2024.04.18. csütörtök, Andrea
  2. |
  3. 11 °C
  4. |

Ötvenkét percig bírta a Kecel a kécskei rohamokat

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE a Kecel csapatát fogadta. A vendégek ötvenkét percig bírták a hazai nyomást.

 

Már a 4. percben vezetést szerzett a hazai gárda Kalmár Ferenc révén. A kécskei szurkolók ekkor azt gondolhatták, hogy ezután potyognak majd a hazai gólok, de nem így történt. A keceleik beálltak védekezni, és megpróbáltak kontrákat vezetni. Ez azonban nem nagyon sikerült, mert ritkán jutottak túl a félpályán. Egyre nagyobb volt a hazai nyomás, mégis egy szép támadás után a vendégek Herczeg Róbert révén hatalmas góllal egyenlítettek. Ezt követően a keceliek megpróbálták, minden lehetséges módon, húzni az időt. Az első félidő végéig nem is kaptak több gólt.

A szünetben minden bizonnyal Nyilas Elek megmosta játékosai fejét, és azt is mondhatta, hogy ez a játék kevés lesz a győzelemhez. A hazaiak rá is tettek egy lapáttal és két perc alatt két gólt szereztek, Oláh Máté és Szabó Dávid révén. Ekkor már csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a gólkülönbség. Benkó Bence még növelte a kécskei előnyt, de több gólt nem tudtak rúgni. A keceliek jó benyomást keltettek, bátran játszottak, és ha volt lehetőségük, akkor támadást is vezettek. Ezúttal nem nagy arányban győztek a kécskeiek, de két csapat közötti osztálykülönbség meglátszott.

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE– Kecel 4–1 (1–1)

Tiszakécske,300 néző. Vezette: Kócsó (Bába, Samu)

Tiszakécske: Belecán – Oláh, Csáki, Juhász (Benkó), Kalmár (Vladul), Polyák, Szabó D. (Káli), Szabó L., Székely (István), Kocsis, Füle (Bartucz). Edző: Nyilas Elek

Kecel: Eifret – Horváth, Nagy, Vata, Poppán, Kerekes, Sendula P., Sudár (Sipos), Sendula J., Herczeg R., Herczeg P. Edző: Kis Péter

Gól: Kalmár (4.), Oláh (52.), Szabó D. (54.), Benkó (67.), ill. Herczeg R. (25.).