1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Félmilliárdos mérföldkő Kecskeméten

A gazdasági növekedés nagysága állandó fokmérőként jelenik meg egy-egy régió vagy éppen város fejlettségének elemzésekor. Kecskemét prosperálásához a közismert cégeken kívül olyan vállalkozások is jelentősen hozzájárulnak, akik egymást bizalmi alapon segítik, a napokban pedig elérték a félmilliárd forintos bevételtöbbletet jelző mérföldkövet.

A 2015 augusztusában alakult, 36 tagot számláló „Kecskeméti Ezerjó” üzleti csoport a Business Network International (BNI®) egyik hazai tagjaként rendkívüli eredményről adott hírt. A jutalékmentes üzleti ajánlásokra épülő modellt alkalmazva december 6-án érték el a félmilliárd forintos forgalombővülést, amellyel idén egymás árbevételét növelték.

Az „Aki ad, az nyer®” filozófiát követő szervezet soraiban megtalálható többek között az „Év vállalkozója 2016.” egy autókereskedés képviseletében, helyi internetszolgáltató, többszörös „Év honlapja”-díjas webfejlesztő, társasházépítő vállalkozó, valamint az ország élvonalába tartozó nyomtatókereskedő, marketinges és magánalkusz egyaránt.

Az impozáns összeg elérésében nagy szerepet játszott, hogy részt vehettek egy nagy összegű projekt sikeres kivitelezésében, illetve dinamikusan bővült a pénzügyekkel foglalkozó tagok forgalma is.

Alterné Kiss Olga, a BNI® Medialis Régió vezetője elmondta, hogy a csoport következő célja egyrészt az 51 fős taglétszám, másrészt az újabb 500 milliós bevétel-növekedés mindössze fél év alatti megvalósítása, valamint hasonló eredményességű csoport alapítása Szolnokon is.