1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Szülő születik

Ezzel a címmel rendezett a Lakiteleki Óvodáért Alapítvány előadást a szülőknek, melyet Karsainé Soós Katalin a „szülői mesterség” trénere, családterapeuta tartott, melyet beszélgetés követett.

Ezt az előadást még kettő követi, mely szintén a gyermeknevelést hívatott segíteni, s melyet az alapítvány a „Jó úton” pályázati program keretében valósítja meg. A Családbarát programok a házasság, a család és a gyermeknevelés népszerűsítését szolgálják. Az alapítvány mindent megtesz annak érdekében, hogy az óvodai nevelést sokoldalúan segítse.

Hamarosan (április 2-án) megrendezik, az első alapítványi Tavaszköszöntő bált. A rendezvény bevételét az óvoda játszóudvarának fejlesztésére fordítják - mondta el Kakóné Gál Andrea az alapítvány kuratóriumának elnöke. A hagyományteremtő rendezvény sok érdekességet tartogat. Varázslatosan szépen feldíszítik a művelődési házat, új zenekar mutatkozik be, Vadas László vezetésével, a svédasztalos vacsora előtt aperitif, végén pedig desszert asztal várja vendégeket. Az óvónők meglepetés műsorral teszik emlékezetessé az estet. Elhatározásuk szerint minden évben jótékonysági árverést tartanak egy régi tehetséges óvodás felajánlására. Az est védnöke Tóbi Istvánné, a Robusta Kft. vezetője, az alapítvány kuratóriumának tagja lesz.