1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Villanyoszlopnak és kerítésnek ütközött

Könnyű sérüléssel megúszta az a fiatalember a balesetet, aki alkoholos állapotban ült a volán mögé és úgy vezetett. Tiszakécskén a Fő utcán villanyoszlopnak és egy ház kerítésének ütközött.

 

Hatalmas csattanásra ébredtek vasárnap reggel öt óra tájban a fiatal család lakói. Házuk kerítésének egy Volkswagen Golf csapódott, az autó kipufogója pedig betörte a nappali szoba ablakát, de az autó egy betonvillanyoszlopnak is nekivágódott, amit kettétört. A fiatal, mindössze huszonegy éves ménteleki férfi kiszállt a gépjárműből és el akart menekülni. Ebben azonban megakadályozták. Mentőt hívtak hozzá, és megállapították, véralkohol szintje nagyon magas. Könnyebb sérülése ellenére kórházba szállították.

Információnk szerint a fiatalember szombaton éjszaka igazoltatták a rendőrök Tőserdőben, mert az ott lévő rendezvényen lányokat molesztált. Azt nem lehet tudni, hogy miért indult el részegen Tiszakécske felé. A gépjárművet nagy sebességgel vezette, és minden valószínűség szerint alkoholos befolyásoltsága is közrejátszott abban, hogy egyenes útszakaszon villanyoszlopnak és egy ház beton és vaskerítésének ütközött. A megrongált villanyoszlop miatt a térségben nincs áram, és addig nem is lesz, míg szakemberek az oszlopot nem cserélik ki.