1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Csak győzelmek a hétvégi fordulókban

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában befejeződtek a mérkőzések. Az utolsó fordulóban már csak az volt a kérdés, hogy ki milyen helyet foglal el a tabellán.

 

A legjobb helyzetben a nyárlőrinciek voltak, akik végül is a negyedik helyen végeztek. Ehhez azonban nyerniük kellett Jakabszálláson. A találkozó kezdése a legjobban sikerült a vendégeknek. Negyed óra elteltével ugyanis már 2-0 arányban vezetett Nyárlőrinc. Ettől függetlenül a hazaiak nem adták fel, és több ígéretes támadást is vezettek, de ezúttal Kocsis Béla remekül helyt állt a kapuban, lehúzta a rolót. Ahogyan a mondás tartja kivédte a jakabszállásiak szemét. Persze a másik oldalon is jól őrizte kapuját a hálóőr, így több találat már nem esett. Jakabszállás-Nyárlőrinc 0-2 (0-2).

A Lakitelek Kerekegyháza találkozó tétje az volt, hogy ha nyer a hazai csapat, akkor megelőzi Tiszaalpárt, akik az utolsó fordulóban szabadnaposak voltak. Kicsit nehezen indult a találkozó, de aztán Hencz Viktor majd Széll Gábor révén gólt szerzett a Lakitelek. Figyelmetlenségek révén még az első játékrészben tíz perc alatt kétszer is betaláltak a vendégek a kapuba, de a szünet előtti Lángos László találattal ismét a hazaiaknál volt az előny. A második félidő kezdeti szakaszában félő volt, hogy a kerekegyháziak kiegyenlítenek, de a mérkőzés vége ismét a lakitelekieké volt, és Győri Sándor, Kotvics Attila és Széll Gábor révén újabb gólokat lőttek. Lakitelek-Kerekegyháza 6-2 (3-2).

A 204-2015-ös bajnokságot Lakitelek a hatodik, Tiszaalpár a hetedik helyen fejezte be.

A megyei I. osztályban szereplő Tiszakécske Kecelre látogatott. Ahhoz, hogy a vendégek a középmezőny elején végezzenek mindenképpen győzni kellett. Az első félidő elején kiegyenlített játék folyt, de a szünet előtt nem sokkal a tiszakécskeiek Szabó Attila révén megszerezték a vezetést. A második félidő elején Dos Reis Texeira góljával növelni tudták előnyüket a vendégek, és ezzel bebiztosították győzelmüket. A hazaiak ugyanis nem tudták bevenni Varga Ottó hálóját. Kecel-Tiszakécske 0-2 (0-1). Az első osztályból még két forduló hátra van.