1. 2024.04.23. kedd, Béla
  2. |
  3. 9 °C
  4. |

Nincs szó a Szentkirályi víz eladásról

A hazai sajtóban több helyen tévesen jelent meg a hír, de a Szentkirályi eladásáról szó sincs. Egy magyar és egy olasz család fogott össze.

Személy szerint nem kívánok kivonulni a magyar ásványvízpiacról, ellenkezőleg: növelni szeretném jelenlétemet magyar tulajdonosi befektetőként hazánkban és Európában egyaránt.

Saját erőből építettem fel és vittem sikerre a Szentkirályi márkát. Elérkezett az idő, hogy továbblépjünk. Több éven át csillagászati összegeket ajánlottak, 100%-os felvásárlási szándékkal, a tulajdonos menesztésével. Eddig, és ezután is a Szentkirályi jövőjére koncentrálok, ezért döntöttem szakmai befektető mellett. Jómagam és a Pasquale család szakmai tapasztalatával és tőkéjével erős vállalatot formálunk Magyarországon és Közép-Európában.

A Central European Mineral Water Holding meghatározó tulajdonnal rendelkező tulajdonostársa lettem és nem véletlen az sem, hogy a holding elnökévé és a felügyelőbizottság elnökévé választottak.

Ebből a pozícióból és a megerősödött tőkeháttérrel továbbra is meghatározó elnöki és tulajdonosi küldetésem a magyar ásványvíz megóvása, megtartása, nemzetközi hírnevének erősítése, a magyar munkaerő valamint a Szentkirályi Ásványvíz, a Kékkúti Ásványvíz és a magyar ásványvizek biztonságának megőrzése.

A Szentkirályi és a Kékkúti immár nem konkurens márkák, hanem közösen szállnak harcba a magyar ásványvizek értékének növeléséért.

Balogh Levente

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. alapítója

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. felügyelőbizottságának elnöke