1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Teherautó ütközött személyautóval

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Hétfőn kora reggel Kecskeméten, az Izsáki úton egy 850 négyzetméteres, kétszintes lakatlan épület egy helyiségében felhalmozott szemét égett. A tűz átterjedt a tetőszerkezet gerendázatára, ami harminc négyzetméteren beizzott. A kecskeméti hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt. Az esettel kapcsolatosan tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Bugac határában két személygépkocsi összeütközött hétfőn délelőtt. A balesetben két ember megsérült. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

M9-es autóút Bács-Kiskun megyei szakaszán egy faaprítékot szállító teherautó és egy személyautó ütközött össze hétfőn délután. A balesetben egy ember megsérült, akiért mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Hétfőn egy esetben riasztották Bács-Kiskun megye tűzoltóit száraznövényzet tüzéhez, és egy esetben kérték a tűzoltók segítségét közúti forgalmat veszélyeztető fa eltávolításához.