1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Nem jelöltette magát a volt elnökhelyettes

Ujváry Kálmán levelet juttatott el hozzánk. A Lakiteleki Torna Egylet volt elnökhelyettese azt kérte, hogy az egyesület tisztújításával kapcsolatban jelentessük meg véleményét.

Amint az elmondta, többen is megszólították azzal kapcsolatban, hogy a kilenc jelölt között ő is benne volt-e? Olvasóinkat szeretnénk tájékoztatni arról, hogy az elnökségi tagsági jelöltek között nem szerepelt a neve. Ujváry Kálmán a következőket írta. „Az egyesülettel járó feladatokat próbáltam és igyekeztem tőlem telhetően a legjobban ellátni, tisztában vagyok vele, hogy ezt biztosan lehet jobban is csinálni. Az erre utaló hangok és jelzések hozzám is elértek, megköszönöm ezért azok támogatását, akik bizalommal voltak irányomban, és ezennel lemondok egyesületi, és vezetőségi tagságomról, valamint elnökhelyettesi tisztségemről, jelöltetni nem kívánom magam.”

Megjegyezni kívánjuk, hogy a korábbi elnökség mandátuma már lejárt, így Ujváry Kálmán a vezetőtői tisztsége, az új választással kapcsolatban automatikusan megszűnt, az egyesületi tagságáról pedig lemondott. „Az erre utaló hangok és jelzések” pedig azok voltak, hogy a most megválasztott elnökség többségében lévő tagjai csak abban az esetben vállalták az elnökségi tagságot, ha Ujváry Kálmán nem jelölteti magát és nem vállal semmilyen funkciót az egyesület munkájában. Ezzel kapcsolatban az egyesületet támogató vállalkozók véleménye is ez volt.