1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Árokba csúszott autók

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Hétfőn délelőtt Érsekcsanádon, az Akácos utcában egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete égett teljes terjedelmében. A bajai hivatásos tűzoltók a tüzet négy vízsugár segítségével oltották el. A gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően sikerült megakadályozni, hogy a lángok átterjedjenek a lakóépület többi részére. Személyi sérülés nem történt. A lakók rokonoknál lettek elszállásolva.

Hétfőn délután az 5301-es út 49-50-es kilométerszelvényei között egy személygépkocsi az úton megpördült és árokba hajtott. A balesetben nem sérült meg senki. A keceli önkormányzati tűzoltók az autót áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Kecskeméten, a Serleg utcában egy személygépkocsi árokba csúszott hétfőn este. A forgalmat akadályozó autót a kecskeméti hivatásos tűzoltók csörlő segítségével kihúzták. Személyi sérülés nem történt.

Hétfőn egy esetben riasztották Bács-Kiskun megye tűzoltóit száraznövényzet tüzéhez.