1. 2024.04.24. szerda, György
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Árokba hajtott autójával

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Pénteken délután, az 51-es főút 175-ös kilométerszelvényénél egy személygépkocsi árokba sodródott. Személyi sérülés nem történt. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt.

Szombaton este Mélykúton, a Tópart utcában egy tehergépjármű árokba borult és a kerékpárút felé dőlt. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével a tehergépjárművet kivontatták. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap hajnalban Mélykúton, a Széchenyi utcában egy személygépkocsi fának ütközött. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A jármű vezetője megsérült, a mentők kórházba szállították.

Vasárnap hajnalban Kiskunfélegyháza, Szent Imre herceg utcában egy családi ház tetőszerkezeténél füst áramlott ki, mert a kazánnak a kimeneti nyílása a nem égő fától eldugult. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a fát és az izzó részeket eltávolították a kazánból és a szellőztetést elvégezték az épületben.

Kiskunhalason, a Dózsa György utcában egy családi ház konyhájában tűzhelyen maradt serpenyőben olaj égett vasárnap délután. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották és a szellőztetést elvégezték.

Vasárnap este a kecskeméti hivatásos tűzoltókat Kecskemét határába, a 4622-es számú Szentkirályi úthoz riasztották, ahol egy személygépjármű árokba hajtott. A balesetben egy ember megsérült. A tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.